Trio for Spania

Det spilles mange landskamper i neste uke. Torres, Riera og Reina i Spanias tropp. Agger med for Danmark. Forfall fra Skrtel. Kelly på England U20. Hansen på Danmark U21. Flere landslagsuttak.

I neste uke, spesielt onsdag 12.august, spilles det en rekke landskamper. Mange landslagsuttak er allerede bekreftet, men flere kommer i løpet av de neste dagene.

Fernando Torres, Albert Riera og Pep Reina er på landslagssjef Vicente del Bosques liste over 21 spillere til Spanias privatlandskamp mot Makedonia i Skopje 12.august. Albert Riera pådro seg en ankelskade på Bislett i går, og det er ennå ikke kommet opplysninger om hvor lenge kantspilleren forventes å være ute. Skaden skal ikke være alvorlig. De tidligere Liverpool-spillerne Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa er også med i Spanias tropp.

Spanias tropp

Keepere: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Diego Lopez (Villarreal).

Forsvarere: Raul Albiol (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Valencia), Gerard Pique (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona), Nacho Monreal (Osasuna).

Midtbanespillere: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Villarreal), Cesc Fabregas (Arsenal), Xavi (Barcelona), David Silva (Valencia), Juan Mata (Valencia), Albert Riera (Liverpool).

Angripere: David Villa (Valencia), Daniel Güiza (Fenerbahce), Fernando Torres (Liverpool).



Flere landslagsuttak
Dirk Kuyt og Ryan Babel er i Nederlands forløpige tropp til en privatlandskamp mot England i Amsterdam. Endelig uttak offentliggjøres i morgen.

Daniel Agger sliter med en ryggskade, men er med i Danmarks tropp til privatlandskampen mot Chile på Brøndby stadion.

Det slovakiske fotballforbundet har bekreftet at Martin Skrtel ikke er inkludert i Slovakias tropp til møtet med Island. Midtstopperen har en hamstringskade, men kan rekke ligastarten.

El Zhar er også ute med skade, og er derfor ikke med i Marokkos endelige 25-mannstropp til privatlandskampen mot DR Kongo.

Argentina med Javier Mascherano møter Russland i Moskva.

For Frankrike U21 venter Polen U21 i en vennskapskamp i Biarritez. David N'Gog er i franskmennens tropp.

Martin Kelly er tatt ut i Englands U20-tropp til en oppvarmingskamp mot Montenegro U20 på The Hawthorns tirsdag 11.august. Kampen er en viktig del av forberedelsene til U20-VM. VM-sluttspillet arrangeres i Egypt 24.september til 16.oktober. I gruppespillet møter England Uruguay, Ghana og Usbekistan.

Peter Gulácsi og Krisztian Nemeth er blant Ungarns utvalgte til EM-kvalifiseringskampen for U21 mot Wales i Wrexham.

Martin Hansen er for første gang innkalt på Danmarks U21-landslag. Danmark møter Sverige i en privatlandskamp i Aalborg onsdag.

Victor Palson er igjen funnet verdig en plass i Islands U21-tropp. På programmet står en EM-kvalifiseringskamp hjemme mot Tsjekkia.

Det finske fotballforbundet skriver at Lauri Dalla Valle har fullt fokus på Liverpool FC, og er derfor utelatt fra U21-landskampen mot Belgia.

Sverige U19 møter Finland U19 i to treningskamper i Finland 11. og 13. august. Alexander Kacaniklic er tatt ut i Sveriges tropp.


Alle kampene spilles onsdag 12.august hvis ikke annet er oppgitt.