Trio trolig tilbake - Torres ute

Benítez har tro på at Gerrard, Agger og Johnson blir friskmeldt i tide til Manchester City-kampen på lørdag. Torres og Aurelio sannsynligvis ute. N'Gogs nesebrudd ikke alvorlig, og kan bli klar.

Steven Gerrard, Daniel Agger og Glen Johnson har trent bra etter å ha stått over landskamper, og trioen bør være tilgjengelig til lørdagens oppgjør mot Manchester City på Anfield. Tidligere i dag erklærte Steven Gerrard seg spilleklar. Fernando Torres og Fabio Aurelio kommer sannsynligvis ikke til å være med mot Mark Hughes' mannskap. Benítez bekrefter også at David N'Gog har pådratt seg et nesebrudd, men at skaden ikke skal være alvorlig. Franskmannen kan kanskje være aktuell mot City.

- Agger er ok. Han hadde et lite problem med ryggen, men han trener. Det var en veldig god avgjørelse fra Danmarks landslagtrener (å utelate ham) fordi han er mye bedre nå. Jeg tror han blir klar til helgen, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Johnson har trent. Ikke hele treningsøkter, men trener, så forhåpentligvis vil også han bli ok til helgen.

- Gerrard gjør det bra. Han fullførte en hel treningsøkt i dag. Hvis han kan fortsette slik, så vil han også bli klar.

- Fernando Torres trener med fysioterapeutene, så jeg tror ikke han blir tilgjengelig.



Benítez kan også rapportere om gode nyheter for de hamstringskadde spillere Yossi Benayoun og Albert Riera. Det ble antatt at begge ville være ute i fire uker etter skaden de fikk mot Birmingham 9.november.
- Jeg snakket om fire uker, men de jobber hardt med fysioterapeutene og får spesialbehandling. Vi må undersøke, men kanskje er de tilbake tidligere enn forventet.

Benítez forventer også at David N'Gog vil bli tilgjengelig i de neste kampene, selv om han brakk nesen på trening med det franske U21-landslaget.
- Vi vet at N'Gog har brukket nesen sin, men det er ikke alvorlig. Jeg er ikke sikker ennå fordi vi har ikke sett ham, men jeg tror han vil bli ok. Det er ikke alvorlig.

Fabio Aurelio ble endelig innkalt på Brasils A-landslag, men måtte trekke seg på grunn av en leggskade. Brasilianeren sliter fortsatt.
- Det er synd fordi han har ventet lenge på dette uttaket. Da han fikk sjansen, hadde han et problem, sier Benítez.

- Han blir bedre, men har fortsatt litt problemer med leggen. Det vil bli vanskelig for ham å spille mot Man City.