Trygt fremme i Oslo

Liverpool FC landet ved 22-tiden i går kveld. De røde skal forsøke å forbedre presisjonen og fitnessen. Rafael Benítez håper å gi supporterne en positiv opplevelse på Bislett.

Liverpools spillere og stab landet trygt i Oslo sent i går kveld. VG Nett skriver at det var cirka 200 fremmøtte på Gardermoen for å hilse heltene velkommen. Spillerne var svært ordknappe da de gikk gjennom ankomsthallen til den ventende bussen. Rafael Benítez svarte imidlertid på spørsmål om hva han trodde om Lyn-kampen.
- Det vil være bra for oss. Vi skal forsøke og forbedre vår presisjon og fitness, sa Benítez til VG Nett litt over klokken 22.00 i går.

De røde kommer fra et skuffende 0-3-tap mot Espanyol, og det bør være viktig å slå tilbake med en seier.
- Vel, vi får spille først og se hva som skjer.

Rafael Benítez håper å gi norske supportere en positiv opplevelse på Bislett.
- Vi skal forsøke å spille så godt som mulig, så forhåpentligvis vil de sette pris på kampen.

Liverpool FC landet cirka en time forsinket. Xabi Alonso manglet ettersom Liverpool og Real Madrid noen timer tidligere hadde kommet til enighet om en overgangssum for midtbanespilleren. Alonso reiser i dag til Madrid for den medisinske testen. Ifølge The Times har han skal allerede forhandlet frem en fireårskontrakt verdt £80000 netto i uken.

Spillerne skal gjennomføre en lett treningsøkt på Bislett. VG Nett melder at treningen i formiddag er åpen for pressen i kun ti minutter, ellers skal den foregå bak lukkede dører.

Lyn-Liverpool har avspark klokken 19.00, og vises direkte på TV2. Vi følger oppgjøret her på Liverpool.no, med fortløpende kampreferat og rapporter. Ønsker du å få tilsendt lagoppstilling og scoringvarsel på SMS, send LFC LIVE til 2180.

Etter kampslutt returnerer charterflyet til Liverpool FC direkte til John Lennon Airport.