Tuncay og Distin inn som stallfyll?

Middlesbroughs Tuncay Sanli og Portsmouths Sylvain Distin kan være på vei til Anfield som stallfyll i Liverpools tropp. Tuncay som reservespiss og Distin som erstatter for Hyypiä.

Det er Tuncay selv som siteres på at Liverpool har vist interesse for ham. Sitatene bringes til torgs av Mirror, Daily Mail og Liverpool Daily Post. Det påstås at Rafael Benitez har fulgt Tuncay de siste ukene av sesongen, og skal ha likt hva han så, trass i Middlesbroughs nedrykk. Liverpool-manageren er på leting etter en billig spiss som kan være stand-in når Fernando Torres er skadet. En spiss som samtidig er villig til å slite mye benk. 27 år gamle Tuncay passer stillingsbeskrivelsen. En arbeidsvillig spiss med stor løpekapasitet, som er i stand til å skape sjanser for andre. Daily Mail hevder at Tuncay vil koste Liverpool £5M.

- Ja, jeg har hørt om Liverpools interesse, men det har ikke kommet noe fra offisielt hold til meg ennå. Selvsagt ville jeg like å spille for en storklubb, uttaler Tuncay selv, i forbindelse med en pressekonferanse foran Tyrkias privatlandskamp mot Frankrike i morgen.

Benitez er på utkikk etter en spissreserve uten å bruke store penger, da det synes som om han vil bruke mesteparten av sitt transferbudsjett på å sikre seg venstrevingen David Silva fra Valencia. Mirror hevder at Benitez møtte Silva i Spania tidligere denne uken. Silva skal ha fortalt Benitez at han godt kunne tenke seg å spille i Premier League, men overgangen trues av Valencias prisforlangende. Benitez skal være villig til å betale rundt £17M for 23-åringen, men vil trekke seg om Valenca legger opp til en auksjon og prøver å involvere Real Madrid og Barcelona.

Mirror forteller at det var Benitez selv som trakk seg fra et kjøp av Gareth Barry i tolvte time, og at det ikke stemmer at budet kom for sent. Avisen påstår at Liverpool fikk akseptert et bud som matchet budet til Manchester City, men Barrys lønnskrav på rundt £90 000 i uken førte til at Liverpool trakk seg fra handelen.

Middlesbroughs Gary O'Neill skal ifølge Liverpool Daily Post bli vurdert som en alternativ midtbaneforsterkning, etter at Barry glapp. 26-åringen med en fortid i Portsmouth er blant spillerne som Middlesbrough vurderer å selge etter nedrykket.

Distin som Hyypiä-erstatter?
The Times påstår at Liverpool har lagt inn et bud på £2M for Portsmouth-stopper Sylvain Distin, som en direkte erstatter for Sami Hyppiä. Den 31 år gamle franskmannen har ett år igjen av sin kontrakt på Fratton Park, etter at han ankom sørkysten fra Manchester City for to år siden.

Real Madrid med £20M-bud på Alonso
Ifølge Daily Mail har Real Madrid nå lagt inn et offisielt bud på £20M for Xabi Alonso. Samme kilde påstår at Chelsea er i samtaler med Portsmouths Liverpool-linkede høyreback Glen Johnson, som avisen venter vil koste London-klubben £17M. Chelsea solgte som kjent backen til Portsmouth for bare £4M for under to år siden.