U18 jakter sin første ligaseier i 2009

Liverpool U18 jakter sin første ligaseier i 2009, og håper den skal komme i bortekampen mot West Bromwich på lørdag. Trener Hugh McAuley er i alle fall optimist.

U18-trener Hugh McAuley har startet nedtellingen til sitt lags seriekamp mot West Bromwich, i Midlands på lørdag. McAuleys gutter tapte 3-2 for Everton i sin siste seriekamp, og har ikke vunnet en ligakamp siden de slo nettopp West Bromwich 3-0 i en kamp på akademiet i Kirkby tidlig i desember. Nå skal det tillegges at de røde kun har spilt tre seriekamper siden den gang, noe som har resultert i tap for Manchester United og Everton, og uavgjort mot Manchester City. Dette er de tre andre topplagene i avdelingen.

- De to kampene vi har spilt i ligaen siden årsskiftet har vært mot to vanskelige motstandere, og vi har spilt virkelig bra i begge. Vi klarte uavgjort mot Manchester City og tapte mot Everton, selv om jeg syntes vi var det beste laget mot de blå. Det var en kamp vi burde ha vunnet, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

- Spillet har vært bra, selv om resultatene ikke har vært deretter. Vi går derfor til neste kamp stinne av selvtillit, ikke minst fordi vi slo Chelsea ut av juniorcupen i vår siste kamp. Vi spiller bra om dagen. Vi har vist god lagånd og stor entusiasme. Vi har ingen problemer på den fronten, og jeg er sikker på at vi skal klare å fortsette på samme måte. Da vil resultatene komme også i ligaen, legger han til.

- Det er viktig å være stabile, beholde entusiasmen og motivere seg på riktig måte. Kampene er grunnlaget vi bedømmer spillerne på. Når vi møter lag fra klubber som Chelsea, Manchester United, Manchester City, Everton og Arsenal, gir det en pekepinn på hvor våre spillere står sammenlignet med spillerne til våre konkurrenter.