U18 slo Crewe 1-0

Liverpool U18 vant i dag 1-0 over Crewe i en seriekamp på akademiet i Kirkby. En forsvarer fra Crewe sendte et innlegg fra Andre Wisdom i eget nett. Seiersmarginen burde ha vært større.

Rodolfo Borrells mannskap var ute etter å slå tilbake etter det frustrerende tapet for Everton forrige helg. Og det klarte de.

Liverpool dominerte store deler av kampen, og kunne ha tatt ledelsen allerede etter fem minutter. Men Andre Wisdom (bildet) klarte ikke å sette en corner fra høyre i mål.

Vertenes angrepspill var oppløftende i dag, men det var Crewe som fikk den neste store sjansen. Deale Chamberlain leverte en fantastisk enhåndsredning for å stoppe et bananskudd fra Mike Koral.

Dette inspirerte gjestene, som skapte en rekke farligheter i denne fasen av kampen, og var enda nærmere å score etter 20 minutter. Et frispark fra Cheyenne Dunkley gikk like utenfor stolpen.

Borrells mannskap fant imidlertid raskt tilbake fra taktene i innledningen, og tok ledelsen etter en halvtimes spill. Andre Wisdom la et lavt innlegg og en forsvarer fra Crewe "klarerte" ballen i eget nett.

Fem minutter senere var Crewe nær ved å utligne på en lynkjapp kontring. Angrepet endte med at John Stephen skjøt like utenfor.

Andre omgang ble ganske lik den første. Liverpool dominerte banespill og ballinnehav, selv om de ikke klarte å skape så mange sjanser i denne omgangen.

Det var først etter en times spill at de produserte den første gode muligheten, da Stephen Sama hadde en heading som gikk like utenfor etter at Tom Ince fant ham med et utmerket frispark.

Innbytter Michael Ngoo traff treverket med et smart skudd, og deretter hadde Jack Robinson en ball i nettet som ble annullert for offside.

De røde presset mot slutten på for å øke seieren, men klarte ikke å få den seiersmarginen de hadde fortjent.

Liverpools lag: Deale Chamberlain, John Flanagan, Jack Robinson, Stephen Sama, Matty McGiveron, Craig Rodden, Andre Wisdom, Conor Coady, James Ellison (Michael Ngoo 55), Michael Roberts, Tom Ince. Ubenyttede reserver: Adam Pepper, Chris Oldfield, Krisztian Adorjan, Marcus Giglio.

Kilde: Liverpoolfc.tv