U18 uten Eccleston

Liverpool U18 må klare seg uten suspenderte Nathan Eccleston, når de i morgen skal prøve å ta sin første ligaseier i 2009 borte mot West Bromwich.

Akademisjef John Owens ser frem til U18-lagets bortekamp mot West Bromwich i morgen. Det har vært en rolig periode ved akademiet etter cupseieren over Chelsea forrige torsdag, men nå er det altså dags for kamp igjen.

- U18 hadde ingen ligakamp sist helg. Guttene fikk dermed en fortjent pause. Men nå er forberedelsene til kampen mot West Bromwich i full gang, forteller Owens til Liverpoolfc.tv.

- Denne uken har spillerne hatt et variert program, med både skolegang og trening. Nå ser vi frem til morgendagens kamp, og sjansen til å ta den første ligaseieren i 2009.

U18 har spilt to seriekamper siden årsskiftet. Det har resultatert i bare ett poeng. Motstanderne har vært sterke lag som Manchester City og Everton.

- Jeg følte vi fortjente litt mer fra disse kampene. Spesielt mot Everton, som utnyttet feil i vårt forsvar. De fortjente ikke å vinne 3-2, mener Owens.

- U18-laget er nå på tredjeplass på tabellen. Selv om vi ikke legger så alt for stor vekt på hvor vi ender til slutt, så ville det vært fint å konsolidere posisjonen med tre poeng mot West Bromwich.

- Hugh McAuley må klare seg uten Nathan Eccleston i helgen. Han må stå over en kamp etter ha fått to gule kort og blitt utvist mot Manchester City. Men i stedet får vi trolig med Daniel Ayala og Steven Irwin fra Melwood.

- Vi har også kvartfinalen i juniorcupen mot Bolton å se frem til. Vi vil kanskje benytte tilnærmet samme lag som vi ønsker å benytte i cupkampen i morgen, slik at spillerne kan bli enda mer samspilte.

- Forhåpentligvis kan vi spille bra både mot WBA og mot Crewe neste helg, slik at vi er stinne av selvtillit når vi møter Bolton på Anfield.