Unggutt får bli et år til

Liverpool har forlenget låneoppholdet til Zsolt Poloskei med en sesong til. Andre reservelagsspillere er nå frigitt. Lavezzi får advarsel fra Napoli-styret.

Liverpool FC bekrefter på sine hjemmesider at man har forlenget ungareren Zsolt Poloskei sin låneavtale med ett år. Midtbanespilleren kom fra MTK Hungaria forrige sommer, men har mistet hele denne sesongen med skadeproblemer.

Klubben viser at de tydeligvis har stor tro på 19-åringen, som nå får muligheten til å imponere på John McMahon sitt reservelag i 2009/10-sesongen.

Ellers bekrefter Liverpool FC at de nå har frigitt Ronald Huth, Godwin Antwi, Miki Roque og Gary Mackay-Steven, som vi opplyste om for en tid tilbake. Spillerne hadde egentlig kontrakt i to uker til, men kan altså allerede nå prøve lykken i nye klubber.

Lavezzi får advarsel
Styret i Napoli virker til å ha sett seg lei av alt styret rundt deres argentinske angriper Ezequiel Lavezzi. 24-åringen har blitt kraftig linket til Liverpool, og selv om både Rafael Benítez og Napolis president har benektet at det foreligger et bud, så har agenten fortsatt å prate til media om en mulig avtale.

- Det er verken krig eller fred. Spilleren skal møte opp for første trening i pre-season 10. juli, og slik er det. Dersom Lavezzi ikke skulle stille opp den datoen, vil ting forandre seg, sier Napoli-direktør Pierpaolo Marino i følge SkySports.

Den tidligere Estudiantes-angriperen har kontrakt i Napoli til 2013.