Unggutter fullfører CL-tropp

To unge keepere og Nathan Eccleston og Ryan Flynn er også bekreftet med i Liverpools tropp i Champions League. Fem av seks for Sky, når det gjelder kamper live fra PL.

27 spillere i CL
Etter at 23 spillere ble registrert i Liverpools "A-liste" for spill i Champions League ut sesongen, har ytterligere fire unggutter også blitt lagt fra en "B-liste".

Liverpool kan ta ut maksimum 25 spillere i sin "A-liste", ut fra gjeldende regler. De hadde denne gangen registrert 24 mann, før altså Robbie Keane ble solgt. I tillegg kan de ta med et ubegrenset antall spillere på en B-liste, som må være spillere født etter 01.01.1987, og som har spilt sammenhengende i klubben over de to siste årene.

Som nye spillere har Liverpool valgt å registrere keeperne Martin Hansen og Hakan Duyan, samt midtbanespilleren Ryan Flynn og angriperen Nathan Eccleston.




115 kamper på Sky
Etter å ha fått tildelt de fire første pakkene for de tre sesongene fra 2010-11 til 2012-13, og BSkyB også fått en femte av de seks pakkene hvor de 138 live kampene på engelsk fjernsyn er fordelt. I England er det som kjent ikke lov til å sende klubbfotball direkte klokken 16.00 på lørdag ettermiddag.

Sky har dermed rettighet på 115 kamper i hver av de tre sesongene, som er det meste de har tillatelse til siden det nå er innført en regel om at ingen kanal kan være enerådende. Sky betalte £1623M for sine fem pakker.

Den siste pakken kapret Setanta, som i inneværende periode har to av de seks pakkene. Kanalen hvor Steve McManaman er den mest profilerte eksperten betalte £159M for sine 23 kamper. På hvilke tidspunkt av helgen som disse kampene skal vises har vi så langt ikke greid å få rede på.