United, City, Chelsea og Arsenal utsolgt

De mest populære kampene ble raskt utsolgt da Ving åpnet for salg av turpakker fredag. Alle kampene ligger nå ute for booking. 80 % av alle som bestilte tur, bestilte online.

Ikke overraskende var det enormt trøkk da turpakkene til Ving ble lagt ut fredag klokken 12.00. De individuelle pakkene til United ble utsolgt på 2 minutter og 7 sekunder, og i løpet av en halvtime var også charterflyet utsolgt. Chelsea, som er siste hjemmekamp for sesongen, ble også raskt utsolgt. Lørdag kveld melder Ving at også kampen mot Arsenal på Anfield i midten av desember er full. Søndag kveld melder Ving at det heller ikke er flere pakker igjen til hjemmekampen mot Manchester City i november.

Ving melder at mer enn 80 % valgte å bestille sin tur online - og det er tydelig at det har slått godt an. Vi ser på vårt forum at noen har hatt problemer med å bestille turen sin og bare fått opp en blank side. Dette skyldes enten at turen har vært utsolgt eller ikke lagt ut enda. Hele 12 kamper ble ikke lagt ut før en god tid etter salgsstart.

Vi beklager at informasjonen har vært noe mangelfull på dette og fra og med mandag vil det fremkomme mye tydeligere hvilke kamper som er utsolgt på nettsiden

Mange har heller ikke bestilt tur hos Ving før slik at det er en del nytt og sette seg inn i og nye skjermbilder og informasjon å forholde seg til. Opp gjennom årene har det blitt forsøkt litt forskjellige måter å selge turer på. Ved å legge alt ut online vil alle medlemmer ha like stor sjanse til å bestille turen sin. Men som alltid blir noen skuffet når det blir utsolgt.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE TUR

SPØRSMÅL OG SVAR OM TURPAKKER

Oppdatering salg:
Manchester Utd, Chelsea, Arsenal og Manchester City er utsolgt.

Det er fortsatt noen plasser igjen til:
Everton
Tottenham
Aston Villa
Hull

Resten av kampene er nå lagt ut:
Burnley
Birmingham
Stoke
Sunderland
Portsmouth
Blackburn
Bolton
West Ham
Wigan
Fulham

Gjenstår:
Wolves (2. juledag) - den vil ikke være tilgjengelig online før tirsdag - men kan bestilles via mail til: [email protected]