Van Marwijk usikker på Kuyt

Dirk Kuyt var tilbake i trening med troppen i dag, men usikkert om han spiller mot Australia. Oppsiktsvekkende statistikk for Mascherano og Lucas. Barnes og McAteer ferdig i Tranmere.

Dirk Kuyt var tilbake i trening med det nederlandske landslaget i dagpå Sydney Football Stadium, men landslagssjef Bert van Marwijk kunne ikke bekrefte om Kuyt eller midtbanespiller Wesley Sneijder er med mot Australia i morgen.

- Jeg vet ikke, vi får se, var van Marwijks korte svar til pressen.

Kuyt pådro seg en ankelskade i Chelsea-kampen.

Oppsiktsvekkende statstikk for Mascherano og Lucas
Ifølge OPTAs statistikk er Javier Mascherano den beste pasningsspilleren i Premier League denne sesongen. Han har sendt i vei 547 pasninger og har en presisjon på 87%. Chelseas Michael Essien har like stor treffsikkerprosent, men har færre pasninger.

Lucas Leiva er en av de mest effektive taklingsspillernn i øverste divisjon. Han har lykkes med 69% av taklingene.

Barnes og McAteer ferdig i Tranmere
Liverpool-legenden John Barnes har fått sparken som manager for Tranmere Rovers. Barnes ble ansatt i sjefsstolen på Prenton Park før sesongstart, men kun to seirer på elleve ligakamper har ført Tranmere ned på 22.plass og under nedrykkstreken. Barnes' assistent Jason McAteer har også fått kontrakten terminert med umiddelbar virkningt. Fysioterapeut Les Parry og reservelagsmanager Shaun Garnett har fått i oppgave å forebrede laget til mandagens kamp mot Gary Abletts Stockport County.

- Uheldigvis har ikke resultatene gått vår vei denne sesongen, og vi befinner oss i feil ende av tabellen. Vi må nå fokusere på å finne den best mulige kandidaten til å hjelpe oss til å klatre på tabellen. Jeg oppfordrer supporterne til å støtte Les, Shaun og laget på mandag kveld når vi spiller hjemme mot Stockport County , sier Tranmere-formann Peter Johnson.