Venter i det lengste med å operere

Liverpool FC vil se an situasjonen før Steven Gerrard og Fernando Torres eventuelt må under kniven. Alex McLeish har sympati med Rafa. Liverpool FC skal kjøre BMW.

Skysports.com melder at Liverpool FC vil vente så lenge som mulig med operasjoner av skadene til Steven Gerrard og Fernando Torres, i håp om at plagene gir seg uten at man må ty til kirurgiske inngrep.

Torres var tydelig preget av sine brokkplager i gårsdagens kamp i Lyon, mens Gerrard får intensiv behandling av sine lyskeproblemer av klubbens fysioterapeuter.

- Fernando spilte med smerter i går, og etter kampen hadde han samme problem som han har hatt de siste ukene. Selv ønsker han å vente for å se om det gir seg av seg selv, i stedet for å gjennomgå en operasjon. Han ønsker å jobbe med fysioterapeutene for å løse problemet. Men han har som sagt fortsatt smerter, siteres Liverpool-manageren.

- Han fortalte at han til stadighet måtte ta små pauser i løpet av gårsdagens kamp, fordi smertene var så intense, legger han til.

- Vi får se om han eller Steven Gerrard må ha en operasjon til slutt, men det er ikke en avgjørelse vi vil ta med det første. Vi må se om de blir bedre, og eventuelt hvor mye bedre de blir. Så får vi vurdere om de skal legges under kniven.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Alex McLeish har sympati med Rafa
Birmingham er neste motstander for Liverpool, og Midlands-klubbens manager, Alex McLeish, forstår bedre enn de fleste hva Rafael Benitez gjennomgår om dagen. McLeish opplevde nemlig en tilsvarende situasjon da han var manager i Rangers.

- Jeg anser Rafa Benitez som en smart kar, som har vært i gamet lenge nok til å vite hva som forventes i en klubb som Liverpool, akkurat som jeg fikk erfare i Rangers, uttaler han til Birmingham Mail.

- Vi er ikke dumme. Når du får resultater som er svakere enn forventet vil du alltid bli satt under press. Du må bare beholde fokus, gå med hodet høyt hevet og jobbe videre så best du kan.

- Rafa er en veldig erfaren manager, som har oppnådd utrolig mye. Men vi vet alle hvor resultatorientert fotballen er, og folk bryr seg ikke om historien. Det er hva som skjer i neste kamp som betyr noe, og jeg er helt sikker på at Rafa er klar over det.

- Jeg ønsker ikke å kommentere vanskene til en annen manager, men jeg forstår situasjonen fordi jeg har vært i samme båt selv. Jeg trenger ikke å fortelle Rafa at han må ha tro på det han driver med, og fokusere kun på det.

Liverpool FC skal kjøre BMW
Liverpool FC melder at de har skrevet en avtale med Halliwell Jones BMW som medfører at selskapet blir klubbens offisielle billeverandør denne sesongen.