Vil ha flere hjemmemål

Rafael Benitez tror at to scoringer mot Chelsea i siste kamp på Anfield kan ha vært starten til flere mål fra Fernando Torres foran The Kop. Trodde Steven Gerrard ville bli klar til City.

Til Liverpool Echo antyder Rafael Benitez at han nå tror at ketchupflaske kan ha åpnet seg for Fernando Torres i forhold til at superspissen faktisk scoret sesongens første mål på eget gress da han nettet to ganger mot Chelsea for tre uker siden. En Nando i form i siste del av sesongen vil kunne være helt avgjørende for hvilken grad av suksess de røde kan sikre seg i Premier League og Champions League.

- Det er klart at målene mot Chelsea vil hjelpe Fernando og han har definitivt et ønske om nå å få vist den kvaliteten han besitter, ikke bare i morgendagens kamp men under resten av sesongen, forklarer Rafa.

- Kanskje får vi nå se det aller beste fra ham. Han har fått trent godt og arbeider veldig hardt, slik at vi ser veldig positivt på det. Hvis han kan få vist sitt nivå vet vi at han kan bli veldig viktig for oss.

- Han vil veldig gjerne gjøre det bra og jeg tror han nå har selvtilliten til å kunne gjøre det.

Rafa innrømmer også at helt fram til torsdagen denne uka trodde han at Steven Gerrard ville bli klar til å få en plass som innbytter mot City, men at fremgangen i forhold til skaden ikke bli slik som forventet. Manageren stresser imidlertid at det ikke er noe alvorlig og at man fortsatt har tro på at spill mot Real Madrid kan være en mulighet.

- Vi håpet han ville være en mulighet for kampen i morgen, men på torsdag gikk det ikke like mye fremover som vi hadde håpet og vi tok avgjørelsen om at han ikke skulle involveres mot City.

- Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, det er hva dette handler om. Steven er nå så voksen og har en slik erfaring at han selv er i stand til bedømme om han har et større eller mindre problem.

- Han vet at han må være forsiktig og vente litt lenger, men vi vil snakke med legen igjen på mandag og se hvordan sjansene er da. Vi har imidlertid god tro på dette.