Villa ikke til Liverpool

David Villa er ikke transfermål, sier Rafael Benitez på pressekonferanse. Dermed blir det ikke samme spisspar på Spania og Liverpool. Dossena råder Aquilani til å bli rød.

Villa ikke til Liverpool

En spiller som periodevis har vært linket til Liverpool, er Valencias David Villa. På direkte spørsmål i Bangkok dag, avkreftet manager Rafael Benitez at Villa er et transfermål denne sommeren. Dermed blir det ingenting av et kompaniskap både på landslag og klubblag for Fernando Torres og David Villa.

den spanske 27-åringen inngår ikke på noen måte i Rafas planer, skal vi tro manageren.

- David Villa er ikke en av våre transfermål, sa Benitez.

Forsvarer Glen Johnson er så langt den eneste "forretningen" Benitez har gjort så langt denne sommeren etter overgangen fra Portsmouth. På pressekonferansen i den thailandske hovedstaden i dag, antydet Benitez at det fortsatt er muligheter for store navn inn porten på Anfield, før transfervinduet lukkes ved midnatt, natta mellom 31. august og 1. september.

- Vi har allerede signert Glen Johnson, en engelsk landslagsspiller. Han er et godt kjøp for oss. I tillegg har vi fått Andriy Voronin tilbake fra utlån. Han var en av de beste spillerne i den tyske ligaen i fjor, så vi har to sterke nyrekrutteringer. Du vet aldri i fotball. Vi har ennå litt tid å gjøre det på, og vi trenger noe tid på å arbeide med andre navn, sa Rafa på pressekonferansen ifølge liverpoolfc.tv..

- Vi har fantastiske spillere og forhåpentligvis kan vi holde oss på det nivået vi var siste sesong. Kanskje med en eller to forsterkninger, så kan vi forbedre oss noe. For tiden er vi veldig fornøyd.

Dossena råder Aquilani til å komme
Liverpools venstreback, Andrea Dossena, har flørtet med Juventus om en overgang denne sommeren, men nå ser det ut til at han blir på Anfield. Nå råder han en annen italiener som har vært linket til Liverpool denne sommeren, Alberto Aquiliani, til å prøve seg i England.

Romas midtbanespiller kan bli ofret for å skaffe hardt tiltrengte euro til nye forsterkninger for John Arne Riises lag. Aquiliani skal ifølge flere nettsteder være mannen Rafa vurderer som en erstatter dersom Xabi Alonso bytter ut helrødt med helhvitt kommende sesong.

- Aquiliani har utviklingspotensial og har alle muligheter til å lykkes i en klubb som Liverpool og med en stor manager som Rafael Benitez. En slik spiller kan meget vel spille for Liverpool eller hvilken som helst annen klubb. Han har vært ute av spill med noen fysiske problemer siste sesong, og er nok ikke på sitt beste akkurat nå, men har bevist at han er en stor fotballspiller. Alberto kan gjøre det godt i Premier League, selv om det er mye mer fysisk enn i italiensk serie A, sier Dossena til laroma.net.

- Rafa er veldig flink til å sveise sammen spillerne til et lag. Han har mange å velge blant og kunne brukt Aquiliani på forskjellige måter.

Ifølge goal.com forbereder Liverpool et bud på 18 millioner euro for Aquiliani og med en femårskontrakt verd tre millioner euro. per år.