Ving ny samarbeidspartner på Supporterturer

Etter flere års samarbeid med Sabra Sportsreiser vil Supporterklubben fra neste sesong benytte seg av Ving som leverandør av supporterturer.

Siden 1999 har Supporterklubben brukt Sabra Sportsreiser til å arrangere turer for klubbens medlemmer. Før det har vi brukt Sport & Spesialreiser og Indre Østfold. The Kopite har spurt formann Pål Chr. Møller hvorfor Supporterklubben nå gjør dette byttet?

- Først av alt vil jeg benytte anledningen til å takke Sabra Sportsreiser for en utrolig innsats gjennom flere sesonger. De har virkelig gjort en god jobb i et krevende marked hvor regelendringer, flytting av kamper, etc ofte skjer over natten og Sabra har vært supporterklubbens viktigste samarbeidspartner gjennom 10 år. Det er viktig for oss å understreke at det ikke er misnøye med leveransen som er årsaken til byttet. Hovedårsaken til at ting nå endrer seg er at den engelske turoperatøren Thomas Cook har inngått en avtale med Liverpool F.C. som gir dem eksklusiv rett til å selge pakker med hotell og billett til Liverpools kamper ut over den billettkvoten supporterklubben allerede har. Ving er deres norske datterselskap og denne avtalen gir oss muligheten til å kunne tilby våre medlemmer langt flere offisielle billetter enn det vi har hatt tilgang til frem til nå. Vi føler oss veldig trygge på at samarbeidet med Ving i tillegg vil sikre oss høy kvalitet og markedets beste priser på supporterturer til Liverpool. Vi har bestrebet oss på at vi skal kunne tilby turer i forskjellige prisklasser som gir supporterne gode valgmuligheter.

Vil innholdet i turene og produktene endre seg nevneverdig?

- Folk vil kjenne igjen konseptet og de forskjellige pakkene. Det vil fortsatt bli mulighet til å kjøpe individuelle landpakker for de som liker å klare seg selv. Samtidig vil de selvfølgelig bli mulighet til å kjøpe ?full pakke? for de som vil ha fly og landtransport inkludert også. Det jeg kan si er at prisnivået blir firedelt, slik at prisene på de forskjellige kampene vil få mange forskjellige nivåer. Når man skifter leverandør blir det  ofte enkelte del endringer og på noen områder vil vi gå nye veier. Blant annet kommer vi til å skifte hoteller. De hotellene vi kommer til å bruke fra høsten blir Premier Inn (Albert Dock), Thistle, Radisson og det helt nye hotellet The Liverpool One Hilton. Dermed vil kvaliteten på overnattingen fortsatt være godt ivaretatt med hoteller i forskjellige prisklasser. On-line booking via internett og utdeling av kampbilletter når man sjekker inn på hotellet, tror vi også er momenter de reisende vil sette pris på.

Liverpool F.C. Official Travel Partner
Ving er Norges største reisearrangør og tilhører Thomas Cook konsernet. I oktober 2008 inngikk Thomas Cook Sport en 3-årig avtale som Liverpool FC s offisielle reisepartner. Hva ser dere i denne avtalen, Svein Erik Bjørheim?

- I Ving er vi utrolig stolte av å ha blitt valgt til LFCSCSBs nye samarbeidspartner fra sesongen 2009/10. Denne unike avtalen gir oss muligheten for å tilby medlemmene i LFCSCSB et totalprodukt som få andre aktører vil kunne klare, sier Bjørheim som er direktør i Ving Flex.

Hva kan dere tilby medlemmene våre?

- For det første vil vi kunne tilby langt flere billett/turpakker enn tidligere. I gjennomsnitt kan vi nå tilby dobbelt så mange billetter per hjemmekamp i Premier League. Til storkampene mot Everton og Manchester United har vi tilgang på enda flere billetter.  Dernest vil prisene på mange av pakkene være billigere enn sesongen 2008/09. Flere billett/turpakker og lave priser er en god kombinasjon og vil bety at enda flere medlemmer kan få reise til Anfield neste sesong. Bjørheim legger til at når man som medlem i LFCSCSB kjøper billett/turpakker fra Ving så støtter man indirekte klubben.

Følg med på liverpool.no hvis du er interessert i å reise til Liverpool kommende sesong. Her vil det ligge en link til Supporterklubbens landingsside hos Ving.

Hvordan bestille turer fra Ving?
Alle turpakkene bestilles direkte fra Ving.  Dette betyr at din bestilling omfattes av den norske pakkereiseloven. Ving er selvsagt også medlem av Reisegarantifondet, som betyr en ekstra trygghet for deg som reisende.

For å sikre LFCSCSB medlemmene best mulig service og informasjon om produktet har Ving valgt å opprette en egen nettside som heter:

www.ving.no/liverpool

Her vil alle turpakkene bli presentert sammen med hotellene. Du kan allerede nå klikke deg inn på siden og sjekke mer info om når salget starter og hvilke betingelser som gjelder for kjøp av supporterturer gjennom Ving.

Det er også fra denne siden man foretar sin bestilling. Ving regner med at ca 70 % av alt salget vil skje online. Her finnes også telefonnummer og email adresse som man kan bruke ved behov. Akkurat som tidligere år vil Ving også kunne tilby fly i pakkene for de som måtte ønske det.

Nyheter fra vår nye reisesamarbeidspartner vil også bli oppdatert på www.liverpool.no.