Ving ute for Fiorentina

Fiorentina-ving Marco Marchionni er skadet, og vil ikke være med når Fiorentina gjester Anfield neste uke. Flere mister kampen for de lilla. Spirit of Shankly planlegger protest.

Onsdag kveld spiller de røde sin siste Champions League-kamp denne sesongen. Da Fiorentina slo Lyon i Firenze betydde det at de røde ikke klarte å kvalifisere seg for utslagsrundene i den mest prestisjefylte europacupen for første gang under Rafael Benítez. Det eneste Liverpool i denne kampen har å spille for, er 800.000 euro i prispenger, rankingpoeng til europacupene de neste fem årene, og seeding til første utslagsrunde i Europa League. Fiorentina på sin side spiller for gruppeseier.

Nå viser det seg at de lilla har en del skadeproblemer foran sitt oppgjør på Anfield. Stjernespiss Adrian Mutu skal fremdeles være ute etter operasjon, Juan Vargas er langtidskadet, og Dario Dainelli sliter med en smell. I tillegg så sliter den nyinnkjøpte vingen Marco Marchionni med en lårskade, og vil være ute i ti dager.

Spirit of Shankly planlegger protest
I den nevnte hjemmekampen mot Fiorentina planlegger nå supporterunionen Spirit of Shankly en protest. Protesten skal finne sted på innsiden av Anfield, og målet er med sanger og bannere å vise verden hva Gillett og Hicks gjør med klubben. Formålet er å sammen vise verden at Tom og George ikke er velkomne her, lyder det fra SoS sine hjemmesider.