Voronin brakk nesen

Andriy Voronin brakk nesen og pådro seg hjernerystelse mot England. Han vil kanskje trenge en neseoperasjon, men kommer til å utsette den til sommeren.

Andriy Voronin brakk nesen og pådro seg hjernerystelse i en kollisjon med Chelseas John Terry i onsdagens landskamp på Wembley. Liverpool-spissen, som for tiden er utlånt til Hertha Berlin, må kanskje gjennomgå en neseoperasjon. 29-åringen kommer likevel til å vente med en eventuell operasjon og heller spille med en ansiktsbeskyttelse frem til sommeren.
- Jeg føler meg fremdeles elendig. Nesen min er brukket, hodet mitt surrer og verker. Jeg har ennå ikke vært hos legen.

- Jeg vil sannsynligvis trenge en neseoperasjon, men jeg vil utsette den til sommeren. Jeg har behov for å spille fotball. Så jeg kommer til å entre banen med en spesiell maske som jeg gjorde tidligere.

I fjor brakk Voronin nesen da han gled og falt i trappen da han skulle gå om bord i et fly. På onsdag spilte han i en halvtime etter hendelsen med Terry før Andriy Shevchenko erstattet ham.
- Jeg ville så gjerne hjelpe laget mitt. Jeg følte meg svimmel, men spilte videre. Det er synd at vi tapte. To feil på dødballer ga England to mål. De hadde nesten ikke flere scoringsmuligheter.

Voronin møtte ikke Rafael Benítez etter landskampen for å diskutere fremtiden sin, noe det har kommet rapporter om.
- Nei, jeg snakket ikke med ham. Jeg er ikke så veldig opptatt av denne saken nå. Jeg spiller fotball og lar min agent ta hånd om resten.

Ukrainerens agent, Andrey Golovash, ble tidligere i uken sitert på at Voronins fremtid fortsatt er usikker.
- Benítez vil kanskje fortsatt ønske Voronin tilbake på Merseyside neste sesong.