Voronin matchvinner nok en gang

Andriy Voronin ble igjen matchvinner for Hertha Berlin i dag, og har nå gjort åtte mål på de siste seks kampene! Jermaine Pennant ut med skade da Portsmouth spilte 1-1 i Middlesbrough.

Andriy Voronin ble nok en gang matchvinner for Hertha Berlin, som vant 1-0 over Bayer Leverkusen i dag. Den utlånte Liverpool-spissen fant veien til nettmaskene på noe heldig vis fem minutter etter pause. Hans skudd fra kloss hold ble reddet av Leverkusen-keeper Rene Adler, men returen traff ukraineren og gikk i mål. Dette var ukrainerens åttende scoring på de siste seks kampene. Dermed opprettholdt Hertha sin firepoengs ledelse i Bundesliga.

I Premier League ble Jermaine Pennant skadet etter 34 minutter av Portsmoutsh bortekamp mot Middlesbrough, og haltet av banen to minutter senere. På det tidspunkt ledet Pompey 1-0 etter en scoring av Peter Crouch etter en halvtimes spill. Boro utlignet på overtid.

I Championship spilte Adam Hammill hele kampen for Barnsley, da de tapte 1-0 hjemme på Oakwell for Hammills forrige utlånsklubb, Blackpool. Paul Anderson har ikke blitt bra av sin ankelskade, og var derfor ikke på banen da Nottingham Forest ble knust 5-0 av Burnley på Turf Moor.

I League One vant Leicester 1-0 borte i det viktige toppkampen mot Millwall. Jack Hobbs spilte hele kampen for revene, som denne gangen hadde tidligere Liverpool-målvakt Tony Warner mellom stengene i David Martins skadefravær. Bunnlaget Hereford og Peter Gulacsi tapte 1-0 for Southend på hjemmebane. Godwin Antwi var ikke en gang funnet verdig en plass på benken for vertene.

Craig Lindfield spilte hele kampen for Accrington Stanley, som klarte 1-1 borte mot Notts County i en viktig kamp i bunnstriden i League Two. Samme resultat ble det for Ryan Flynn og Wrexham borte mot Woking i Blue Square Conference. Flynn ble byttet ut etter 73 minutter.