Voronin så rødt

Voronin ble utvist i siste spilleminutt. Anderson tilbake etter skade. Målgivende av Pennant og Hammill. Gulacsi tapte mot Hobbs. Seier for Hansen. England U16 til finale.

Andriy Voronin var usikker til dagens kamp grunnet ryggproblemer, men var med i startoppstillingen borte mot Hannover. Ukraineren hadde flere sjanser til å score, men Hertha tapte til slutt 0-2. For 29-åringen ble dagen helsvart. I det 89.minutt lot han sin frustrasjon gå utover Andreasen, og ble belønnet med rødt kort av dommeren. Han må sannsynligvis stå over de neste tre kampene. Hertha Berlin har nå falt til 5.plass i Bundesliga, fem poeng bak lederlaget VfL Wolfsburg.

Snart kontraktløse Jermaine Pennant spilte sin første kamp fra start etter skade, men ble byttet ut på overtid da Portsmouth kun klarte 2-2 hjemme mot bunnlaget West Bromwich. Kantspilleren flikket videre til Younes Kaboul som satte inn kampens første mål etter 33 minutter.

Nottingham Forest tok en viktig 3-2-seier mot Bristol City på City Ground. Paul Anderson var tilbake etter skade og spilte 90 minutter for hjemmelaget.

Adam Hammill  startet på benken for Barnsley, men ble byttet inn i det 56.minutt. Ni minutter senere la han inn fra høyre, og Jonathan Macken sendte gjestene i ledelsen. Watford utlignet imidlertid like før slutt.

Peter Gulacsi og Jack Hobbs sto på hver sin banehalvdel da Leicester tok et nytt steg mot opprykk med en 3-1-seier mot nedrykkskandidat Hereford på Edgar Street. Gulacsi reddet glimrende etter 12 minutter, og Hereford tok ledelsen da halvtimen var spilt. "The Foxes" kom ajour i målprotokollen fem minutter senere. Astrit Ajdarevic fikk sin andre kamp som innbytter for Leicester. Svensken kom inn i siste spilleminutt.

Martin Kelly spilte samtlige minutter for Huddersfield i 2-1-seieren borte mot Scunthorpe. 18-åringen var denne gang plassert på høyre back.

I League Two beseiret Craig Lindfields Accrington Grimsby 1-0 på Blundell Park. Spissen var på banen hele kampen. De tidligere Liverpool-spillerne Jon Miles og Peter Cavanagh var nær nettkjenning i åpningsminuttene.

I Blue Square Premier tapte Wrexham 0-1 på fremmed gress mot Oxford. Ryan Flynn fikk gult og spilte hele kampen for "The Dragons".

Seier for Hansen
Martin Hansen fikk til slutt spilletid for Danmark U19 i en firenasjonersturnering i Portugal. I 2-0-seieren mot Romania voktet han buret hele oppgjøret. Det var Danmarks eneste seier i turneringen, og hele tre keepere har vært i aksjon på de tre kampene.

England U16 til finale
England U16 vant 3-0 mot Elfenbenskysten U16 i den siste gruppespillskampen i Montaigu-turneringen. Det er ikke offfenliggjort lagoppstillingen fra kampen, så det er uklart om Conor Coady var involvert. Engelskmennene fikk full pott i gruppe B, og spiller finale mot Tyskland på mandag.