Voronin tilbake på banen

Andriy Voronin vil i dag være tilbake på banen for Hertha Berlin etter suspensjon. Buchtmann møter England i U17 EM, mens U18 spiller ligakamp borte mot Sunderland. Partridge ferdig i Chester.

Liverpools utlånte spiss Andriy Voronin vil være tilbake på banen igjen for Hertha Berlin i dag, når Hertha er vertskap for Bochum. Nå lover han å gjøre bot for utvisningen som har holdt ham utenfor de tre siste kampene.

Ukraineren har gjort 11 mål for Hertha denne sesongen, og laget ligger på tredjeplass i Bundesliga med fire poeng opp til ligaleder Wolfsburg. Voronin sier han er ekstra motivert etter å ha vært suspendert i de tre siste kampene.

- Jeg har noe jeg må gjøre opp for. Dersom vi vinner de fire siste kampene vil vi vinne Bundesliga, sier han til Kicker.

- Wolfsburg har et tøft program, og kan tapte tre kamper, mener ukraineren.

Ny EM-kamp for Buchtmann
Christopher Buchtmann forventes å starte kampen når Tyskland spiller sin andre match i U17 EM i dag. Motstander er England. Kampen vises direkte på Eurosport, med avspark klokken 14.00.

Akademisjef John Owens gratulerer i dag Buchtmann med scoringen han gjorde i Tysklands åpningskamp i turneringen onsdag kveld.

- Christopher har gjort det svært bra denne sesongen, og det er fantastisk å se ham representere klubben i en slik prestisjeturnering som U17 EM. Han gjorde det viktige andremålet da Tyskland vant 3-1 over Tyrkia, og jeg håper han oppnår enda mer suksess i turneringen, og tilegner seg verdifull rutine, sier Owens til Liverpoolfc.tv.

U18 spiller bortekamp mot Sunderland
Liverpool U18 spiller i dag sesongens tredje siste ligakamp. De reiser til Sunderland, hvor avspark også er klokken 14.00.

- Normalt sett ville vi være ferdige med sesongen nå, men ettersom vi har nådd helt til finalen i FA Youth Cup har en rekke kamper blitt utsatt. Vi reiser i dag til Sunderland, og kommer i praksis til å bruke et U16-lag på grunn av alle skadene vi har for øyeblikket. Thomas Ince er skadet, og måtte trekke seg fra Englands tropp til U17 EM. Det var synd, for England møter Tyskland i dag, og det ville ha vært fint å se Ince og Buchtmann spille mot hverandre. Vi håper Thomas vil være tilbake på banen om en ukes tid. Det samme gjelder Joe Kennedy og Adam Pepper, som vi føler oss trygge på blir spilleklare til juniorfinalene mot Arsenal, sier Owens.

- U18 har tre kamper igjen å spille, og klarer vi å ta fire poeng fra de kampene vil vi sikre oss tredjeplassen i avdelingen. Det vet jeg er målet for Hugh McAuley, legger han til.

Partridge frigitt av Chester
BBC Sports melder at den tidligere Liverpool-reserven Ritchie Partridge ikke fikk forlenget sin kontrakt med Chester, etter at klubben rykket ned fra League Two.