Warnock føler med Rafa

Aston Villa er en av klubbene som truer med å frarøve Liverpool en plass i neste års Champions League. Tidligere Liverpool-back Stephen Warnock føler imidlertid med sin gamle klubb.

- Jeg har stor sympati for Rafael Benitez og mine gamle lagkamerater i Liverpool. Det er fortsatt en del spillere i klubben som jeg kjenner godt, og som jeg holder kontakten med. Jeg er en Liverpool-supporter. Jeg vokste opp som Liverpool-supporter, og jeg kommer alltid til å ønske at de gjør det bra, uttaler Warnock til Sky Sports News.

- Men selv om jeg ønsker at Liverpool gjør det bra, er det nå en annen side av saken, nemlig at jeg ønsker at vi kommer foran dem på tabellen. Klarer vi det, tror jeg vi vil være blant de fire beste, legger Villa-spilleren til.

Warnock blir så spurt av Sky om han føler at utenlandske spillere har blokkert veien til førstelaget for lokale gutter i Liverpool.

- Til en viss grad, ja. Men er du god nok for Liverpool vil du alltid komme gjennom nåløyet og få spilletid.

- Når jeg ser tilbake på min tid i Liverpool, så tror jeg at jeg kunne ha forsvart en fast plass på laget om jeg hadde fått en skikkelig rekke med kamper til å overbevise. Men det skjedde ikke. Om det skyldes min egen form, eller fordi utenlandske spillere ble kjøpt inn, vil jeg aldri få svar på.