Xabi er med i Rafas planer

Rafael Benitez gjør det klart; Xabi Alonso spiller fortsatt en viktig rolle i framtidens Liverpool. Javier Mascherano skadet da Argentina vant. Spillere glipper?

Xabi med i Rafas planer
Rafael Benitez prøver febrilsk å slukke de brennehete ryktene om at Xabi Alonso skal være på vei til Real Madrid, Barcelona, Manchester City eller Arsenal.

- Xabi skal ingensteder. Han blir her, sier Rafa.

Spanjolen nevner den spanske midtbanespilleren i samme setning som Steven Gerrard, Jose Reina og Fernando Torres når det er snakk om nøkkelspillere som er sentrale i framtidsplanene hans og de viktigste komponentene i kampen for å ta den etterlengtede Premier League-tittelen neste sesong.

Liverpool har aldri vært så nær en Premier League-tittel som de var i den nylig avsluttede sesongen.

Men Rafael Benitez gjør det samtidig klart at han vil forsterke og ikke svekke årets tropp.

Ved å beholde dagens tropp og bringe inn noe friskt blod, er Rafa sikker på at Manchester United endelig kan bringes ned fra toppen.

- Vi jobber hardt for å beholde spillerne våre. Det har hele tiden vært vår mening. Derfor vil vi gjøre alt vi kan for at Xabi blir på Anfield, sier Benitez til LFC Magazine.

Mascherona skadet i landskamp
Argentina og Javier Mascherano reiste kjerringa etter fadesen i Bolivias hovedstad La Paz der de tapte hele 6-0 for noen uker siden. I nattens kamp i Buenos Aires vant Diego Maradonas Argentina 1-0. Mascherano fikk et tidlig gult kort etter å ha gått hardt i en colombiansk spiller og måtte noe senere hinke ut med en skade. Det er usikkert hvor alvorlig denne skaden er.

Martinez og Sessegnon glipper også?
Athletic Bilbaos talentfulle midtbanespiller Javi Martinez har vært sterkt linket til Liverpool i flere sesonger. Nå har Manchester City også kastet seg inn i kampen om spilleren. Stephane Sessegnon, midtbanespiller i Paris St. Germain, er en annen spiller som Liverpool visstnok skal være interessert i. Nå ser det ut til at han havner i Chelsea på lån.