Xabi møter Rafa

Xabi Alonso har ankommet Wien og vil i dag møte Rafael Benitez ansikt til ansikt og fortelle at han ønsker å forlate Liverpool. Gerrard ikke med til Asia. Bud på Ashley Young?

Xabi i møte med Rafa

Xabi Alonso er ferdig med sin bryllupsreise og ankom lørdag kveld Wien der Liverpool for tiden er på treningsleir. Også resten av Liverpools spanske spillere sluttet seg til treningsleiren lørdag kveld. I dag vil baskiske Alonso møte manager Rafael Benitez ansikt til ansikt for første gang siden sesongavslutningen i mai. Rykter i de engelske mediene antyder at partene ikke har pratet sammen på hele sommeren og at forholdet dem i mellom ikke er så godt.

The News of the World, som har gode kontakter på Anfield, skriver at Rafael Benitez skal være optimistisk i forhold til å beholde Alonso.

Ifølge flere engelske søndagsaviser vil Xabi søndag fortelle Rafa at han ønsker å forlate Liverpool til fordel for Real Madrid. Ifølge Daily Mail er det fortsatt usikkert om Alonso blir med Liverpool til Det fjerne Østen etter kveldens treningskamp mot Rapid Wien. Gjør Xabi det, vil sjansen for en overgang til Real synke betraktelig.

Real Madrid skal ikke være villige til å øke budet på rundt 25 millioner pund, mens Rafael Benitez skal være urokkelig på at Alonso er verdt rundt ti millioner pund mer. De neste 24 timene i transfersagaen på Anfield vil være temmelig avgjørende.

Gerrard flyr hjem
Liverpool-kaptein Steven Gerrard blir ikke med Liverpool til Asia og flyr hjem etter kveldens treningskamp mot Rapid Wien, skriver Sunday Express. Gerrard må møte i Liverpool Crown Court mandag morgen med en tiltale om deltakelse i slåsskamp, noe han benekter.

Steven blir ikke med i onsdagens kamp mot Thailand i Bangkok og neste søndags kamp i Singapore. Han spiller imidlertid kampen mot Espanyol i Barcelona 2. august og Lyn i Oslo 5. august. 

Bud på Young?
Rafael Benitez skal ifølge the News of the World være klar med et bud på 20 millioner pund for Aston Villas ving Ashley Young. Ifølge avisen skal Martin O´Neill være lite villig til å gi slipp på eks-Watford-spilleren og har satt en prislapp på 30 millioner pund for 24-åringen.

Dette skal ikke ha virket avskrekkende på Benitez, som kjempet en hard kamp med kollegaen i Birmingham i transfer-sagaen rundt Gareth Barry.