Xabi vil koste flesk

Det laget som skal lokke Xabi Alonso fra Liverpool må være villige til å grave dypt i pengebingen. Liverpool ler av anslag på 25 millioner pund og sier at den summen ikke er i nærheten.

Kilder i Liverpool Football Club sier at det vil koste godt over 25 millioner pund for å lokke Xabi Alonso bort fra Anfield.

 

Florentino Pérez, Real Madrids president, fortalte The Times søndag om sin interesse for 27-åringen.

 

- Xabi er en fantastisk spansk spiller, så selvfølgelig vil vi svært gjerne ham ham. Men vi er avhengige av å bli enig med Rafael Benitez. Det trengs en enighet som er til det beste for begge klubbene.

 

Liverpool gjorde det søndag klart at de ikke har noe ønske om å selge baskeren, som har tre år igjen av sin kontrakt. Alonso har imidlertid sagt at han kunne ønske seg et skifte. Etter 3-1-seieren over Tottenham på forrige sesongs avslutningsdag, og gjorde dette ifølge The Times klart.

 

Til tross for en stor sesong, har spanjolen vært villig til et miljøskifte. Foran denne sesongen spilte han motvillig kvalifiseringskampen for Champions League mot Standard Liége i august, av frykt for å bli cup-tied. Til tross for dette er Liverpool lite villige til å selge sin stjerne. Midtbanespilleren er linket til både Manchester City og Arsenal, i tillegg til Barcelona og Real Madrid.

 

Antakelser om at overgangsprisen vil ligge på 25 millioner pund les det av på Anfield. Denne summen er ikke i nærheten av det som Liverpool verdsetter 27-åringen til.

 

Rafael Benitez vil ifølge avisen være aktiv på transfermarkedet, til tross for nedslående økonomiske tall.