”Liverpoolhjerter”: Førsteopplaget utsolgt

Førsteopplaget av tidenes første offisielle Liverpool FC-bok på norsk, ”Liverpoolhjerter” på 5000 har blitt revet bort. Den kan imidlertid fortsatt bestiller på nettet.

Nå er det tomt på bokhandernes felleslager og et nytt opplag er i trykken. Men dere som fortsatt jakter en god julepresang til en rød venn, fortvil ikke:

Boka er heldigvis fortsatt tilgengelig via forfatter Ragnhild Lund Ansnes eget nettsalg. Der gir hun supporterklubbens medlemmer spesialrabatt på boka og alle får hilsen i boka fra Ragnhild i sin utgave av "Liverpoolhjerter".

Som takk for den fantastiske mottakelsen av boka trekkes det ut heldige vinnere som vil finne en hilsen fra en vaskeekte legende som Bruce Grobbelaar, Phil Neal eller Roy Evans i sitt eksemplar.

Bestill boka her for å få spesialpris, forfatterhilsen og sjansen til å få en Legendesignert utgave.

Mer om bokprosjektet.

Boka er kritikerrost i norsk presse:

"Dette er ei bok Liverpool-tilhengerne vil lese med bankende hjerte, svette og tårer. For andre er den en interessant studie i lidenskap. Ragnhild Lund Ansnes har gjort en imponerende jobb med å samle historier fra et stort antall Liverpool-supportere. med ektemannens lidenskap som utgangspunkt er det blitt en personlig beretning, der hun elegant føyer familiens egen historie inn i den store sammenhengen. (....) Til slutt: Forfatteren fremstiller seg som en fersk og ukyndig fotballskribent. Men med en enorm fakta flom og meget liten feilpromille, fremstår boka som svært informativ og pålitelig."

Adresseavisen

"Ragnhild Lund Ansnes har skapt et verk med gode relasjoner, og en ekthet som gjør at man får inntrykk av å kjenne menneskene hun skriver om. Enten det er presten på Færøyene, ordføreren i Kautokeino eller selveste Trond Giske. Det er enkelt, hjertevarmt og morsomt. Og det formidler noe alle fortjener å føle, men som faktisk er forbeholt Liverpool-fans verden over. For Liverpool-fans er boka et praktverk. For alle andre er den bare et must!"

Moss Avis


Leserrespons:

"Boka er virkelig fantastisk lesning, jeg er ingen lesehest, men dette er virkelig en "klarer ikke legge den fra meg" bok. Ypperlig og høy klasse. Tårene renner mang en gang..... Nydelig levert!"

Truls Brynildsen

"Jeg har begynt å lese boka for mine gutter på 6 og 8 år. Etter å ha lest første kapittel spør jeg hva de syns om boka. Da svarer eldstemannen; "eg syns boka va dritbra....ヅ

Hilde Nikolaisen

"Kjempepositiv lesning! Veldig greit for "andre" (les: ektefeller) å kunne lese mer om hvordan vi er skrudd sammen, samtidig som det er godt å se at det alltids er noen som er enda "verre"... Walk on!"

Baard Vorpvik Skraastad

"Har lest boka ferdig nå. Måtte tvinge meg til å legge den fra meg i blant for å nyte den lengst mulig. Men selv når boka er ferdiglest, hygger jeg meg med å tenke på alle de herlige historiene om hvor mye Liverpool FC betyr for alle supporterne. Noen historier fikk meg til å le, andre nesten til å gråte. Boka har på en flott måte klart å formidle mange morsomme og sterke historier og sydd dem sammen til en helhet. De mange fine bildene og det lekre designet, gjør dette til en bok utenom det vanlige ! Gratulerer !"

Formann i LFC Supporter's Club Scandinavian Branch, Pål Christian Møller.