- Agger er ok

Rafael Benítez sier Daniel Agger vil være tilgjengelig mot Wigan. Manageren forventer tøft møte med nedrykkstruede Wigan.

På gårsdagens pressekonferanse kom det fram at kun Fabio Aurelio og Martin Skrtel er definitivt ute mot Wigan. Rafael Benítez opplyste også at Daniel Agger blir tilgjengelig mot Wigan.
- Han er ok. Kneet er ikke noe problem, så jeg tror han kan trene i morgen og søndag og være tilgjengelig på mandag, uttalte Rafael Benítez i går til Liverpoolfc.tv.

Liverpool møter Wigan på mandag. "The Latics" kjemper for å overleve i Premier League.
- De er litt ustabile. De spilte for eksempel veldig bra mot Chelsea, men etter det tapte de mot Tottenham, så det er egentlig vanskelig å si, spesielt når du er med et annet lag. Du kjenner ikke detaljene om hvordan de jobber og hva de gjør. Jeg tror det er bedre å tenke på spillet vårt. Så om de etter kampen kan være stabile og vinne flere kamper, så er det fantastisk.

Benítez vet at det ikke er enkelt å møte bunnlag.
- Noen ganger kan man se at det blir mer besluttsomhet i det andre laget, men kanskje vil de også være mer engstelige. Man vet aldri. Det avhenger av viljestyrken til spillere og hvordan kampen utvikler seg. Hvis vi starter veldig bra og scorer, er jeg sikker på at de vil komme under press. Hvis det går den andre veien, vil de bli mer besluttsomme.