- Agger vil bli viktig for oss i fremtiden

Benítez er fornøyd med spillet til Agger, men tror dansken vil bli enda bedre og viktigere i fremtiden. Benítez håper at laget kan ta med seg selvtilliten fra Sunderland-kampen, og vil se angrepsfotball!

Daniel Agger har vist flott form den seneste tiden. Opptredenen mot Sunderland var av ypperste kvalitet, men Rafael Benítez tror midtstopperen kan bli enda bedre i fremtiden.
- Daniel er en spiller som vil bli enda bedre i fremtiden fordi han hele tiden er ivrig etter å lære og jobbe hardt på trening, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Dere så her om dagen at han er en forsvarer som liker å spille ballen. Han kommer til å bli en meget viktig spiller for oss i fremtiden.

- Når man ønsker å spille bra som lag, er det viktig å starte med forsvarerne og gjøre det. Man trenger noen som kan spille forsvar, men man må også stole på dem med ballbesittelse.

Agger har igjen fått spolert deler av sesongen på grunn av skader, men han har antagelig lagt det verste bak seg etter å ha spilt ti av de seneste elleve kampene.
- Vi trenger viktige spillere som ham for at denne klubben skal ha fremgang, fortsetter Benítez.

- Han kan spille kortpasninger, langpasninger, vende spillet og score mål. Formen hans er veldig god.

- Vi må fortsette å jobbe med ham og hans kondisjon.

- Han har hatt noen problemer i år, og har også hatt et virus. Det har vært vanskelig den seneste måneden ettersom han har spilt for mange kamper.

Benítez oppfordrer alle spillerne til å ta med seg selvtilliten fra oppgjøret mot Sunderland til morgendagens kvartfinale borte mot Benfica. Manageren ønsker å se en ny god forestilling fra de røde.
- Alle ønsker å se angrepsfotball, også manageren!

- Hvis vi kan avansere i Europa League og avslutte godt i Premier League, vil det bli lett å snakke om fremtiden.

- Liverpool er en stor klubb, og det er mange spillere som tenker på å komme hit. Det er derfor det er viktig for fremtiden at vi presterer nå.

- Innsatsen har vært god, men vi må kjempe videre. Vi vet at vi ikke har gjort det bra denne sesongen, og det har påvirket vår selvtillit.

- Men man kan ikke forandre på det som har skjedd tidligere. Det eneste vi kan gjøre er å fortsette videre og forsøke vårt beste frem til sesongslutt - det er meldingen.