- Aquilani i fremgang

Benítez mener Liverpool-supporterne snart vil få se det beste av Aquilani. Manageren glad for å ha Kelly og El Zhar tilbake. Agger trener bra og er i troppen.

Alberto Aquilani begynte Liverpool-karrieren på behandlingsrommet, men Rafael Benítez tror fansen snart vil få se det beste av italieneren.
- Det har ikke vært lett for ham fordi folk har sammenlignet ham med Alonso etter fem år, men han har bare vært her i fem måneder, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Aquilani gjør det bra. Han blir bedre. Jeg husker Alonsos første år hos oss. Han var også skadet, men avsluttet sesongen bra, så forhåpentligvis kan det bli det samme med Alberto.

- Han må forbedre formen, men det er et spørsmål om tid. Alberto forbedrer seg og han vil bli bedre for oss.

Alberto Aquilani var ubenyttet reserve mot Everton i november, men håper på en startplass på Anfield i dag. Aquilani har tidligere spilt i Roma-derbyet mot Lazio.
- Vi har snakket med alle spillerne, og han vet dette er en stor kamp med mye lidenskap, fortsetter Benítez.

- Når du spiller i et derby er det alltid bra med erfaring, men her i England er det alltid annerledes. Ligaen er annerledes og Merseyside-derbyet er det vanskeligste, men jeg tror det blir en stor erfaring for ham.

Rafael Benítez er glad for å ha Martin Kelly og Nabil El Zhar tilbake fra skade. Duoen spilte 45 minutter i reservelagskampen mot Bolton på mandag.
- Det er viktig å ha disse spillerne tilbake fordi vi trenger alle i spillertroppen skadefrie.

- Nabil har ferdigheter. Kelly kan spille i to posisjoner. Det vil gi oss større konkurranse.

Martin Skrtel og Sotirios Kyrgiakos har blitt foretrukket på stopperplassene de fire seneste kampene. Daniel Agger var ubenyttet reserve mot Bolton forrige helg.
- Det er alltid bra for en manager å ha disse uttaksproblemene. Agger har gjort det bra på trening. Han er i min tropp mot Everton.