- Arsenal vil være som et såret dyr

Steven Gerrard frykter at Arsenal vil være som et såret dyr etter tapene for Man Utd og Chelsea, når Liverpool møter The Gunners på Emirates i morgen kveld. Kapteinen ser på kampen som en cupfinale.

Gerrard tror samtidig at en Liverpool-seier i morgen kan være første skritt på veien til å bli blant de tre beste i Premier League denne sesongen.

- Jeg er sikker på at Arsenal vil være som et såret dyr i morgen kveld. Vi må sørge for å gjøre det samme som Manchester United og Chelsea gjorde mot dem, ved å gi dem så lite rom som mulig, og ta dem på kontringer, sier Liverpool-kapteinen til TalkSport.

- Alle vet hvor sterke Arsenal er dersom de får rom å boltre seg i, legger han til, og avslører dermed at vi trolig får se et kompakt Liverpool på Emirates i morgen.

- Dette er en enormt viktig kamp for oss, og nå vil vi forsøke å vinne, slik at vi kan prøve å ta tredjeplassen. Målsettingen er fortsatt å være blant de fire beste ved sesongslutt, men dersom Arsenal gir oss lillefingeren skal vi forsøke å ta hele hånden. Forhåpentligvis vinner vi i morgen kveld, sier Gerrard.

Kapteinen innser imidlertid at alt fortsatt ikke er såre vel i Liverpool-leiren, trass i fem seire og to uavgjorte på de siste sju ligakampene.

- Jeg vil ikke si at selvtilliten er skyhøy i garderoben, men den er absolutt på vei opp. Vi er inne i en god kamprekke, så selvtilliten blir bedre og bedre. Men skal vi være ærlige, så spiller vi ikke fantastisk for tiden. De siste kampene har vi heller fremstått som solide defensivt, og scoret viktige mål. Vi kan absolutt spille bedre enn dette.

- Det har vært kamper denne sesongen hvor vi har ikke har kjempet hardt nok, og har blitt slått. Vi har ikke hatt en god nok innstilling og ikke vært oppofrende nok. Men jeg tror ikke noen kan kritisere oss for dette i de seks siste kampene. Da har vi vist sterk vinnervilje i hver eneste kamp, fordi samtlige spillere har brettet opp ermene og kjempet for hverandre.

- Det er en fordel at vi har erfaringene fra Champions League og rutinen med å bli blant de fire beste de siste årene. Det vil komme godt med i de viktige kampene som kommer. Vi ser på hver eneste kamp fremover som en cupfinale, da vi er desperate etter å bli blant de fire øverste på tabellen. Vi innser at Manchester City, Tottenham og Aston Villa legger press på oss, og i tillegg er det lag bak dem igjen.

- Finansielt er det utrolig viktig å bli blant de fire beste for alle klubber, og alle spillerne i ligaen ønsker å spille i Champions Leauge. Derfor blir kampen ekstra hard.