- Avgjørende uke

Rafael Benitez ønsker ikke å snakke om sin egen posisjon, og understreker at det som er viktig er Liverpools fremtid. Sen test for Yossi Benayoun foran kveldens kamp.

- Denne klubben er det som er viktig, mer enn noe annet, gir Rafael Benitez som respons til Liverpool Echo angående spekulasjoner om at han skal vurdere sin fremtid vekk fra Anfield. - Det som er det viktigste for alle er å prøve å gjøre det bedre og at vi spiller bedre.

- Jeg ønsker ikke å snakke om meg selv. Det betyr ingen ting.

- Det som må prioriteres er å forbedre hva som skjer på og utenfor banen.

- Det eneste vi bør tenke på er Portsmouth, så kampen i Europaligaen mot Lille og så Manchester United. Det er en avgjørende uke.

- Alle her ønsker at vi skal klatre på tabellen, og vi har en mulighet i kveld mot Portsmouth.

- Vi vet at vi har noen problemer, men vi vet at vi kan løse disse hvis vi tar dem steg for steg. Vi må arbeide sammen til det beste for klubben.

- Min bekymring er for klubbens fremtid, ikke én dårlig sesong, kommenterer Rafa om dagens situasjon. - De folkene som kommer inn må være de som er riktig for klubben. Vi må utvikle oss til det beste for klubben.

- Vi hadde noen kamper etterpå hvor vi viste karakter og laget gjorde det bra, fortsetter manageren etter å ha blitt minnet på at man gjorde en av sesongens svakeste kamper i Portsmouth før jul, hvor det ble tap med 2-0. - Nå må vi igjen vise den viljestyrken. Forhåpentligvis kan vi huske dette og arbeide litt ekstra hardt.

Ifølge Liverpool Echo vil det ble tatt en sen avgjørelse vedrørende Yossi Benayoun og om han blir erklært kampklar av sin ankelskade.