- Bare en smell

Martin Skrtel er lettet, etter at skaden han pådro seg i dagens oppkjøringskamp mot Costa Rica viste seg å bare være en smell. Stopperen blir klar til VM i Sør-Afrika.

Det så alvorlig ut da Martin Skrtel måtte forlate banen allerede 13 minutter ut i dagens kamp mot Costa Rica. Liverpoolstopperen ble lagt rett i en ambulanse og kjørt til sykehuset i Bukarest.

Scanen av stopperens ankel var positiv, og man forventer at Martin Skrtel blir klar til fotball-VM om en uke.

- Det var ikke så galt, det var bare enn smell. Jeg tror jeg vil være bra igjen om et par dager, sier Liverpool-spilleren til det slovakiske fotballforbundet sine nettsider.

Han synes det medspillerne viste i 3-0 seieren var positivt.

- Jeg så andreomgagnen. Jeg tror vi gledet fansen. Vi ønsket å vinne denne kampen så vi kunne sette oss selv i en god posisjon før fotball-VM, og det klarte vi. Det eneste negative var skaden min, fordi jeg måtte forlate banen allerede etter et kvarter, og det er ikke bra, avsluttet Skrtel.

Skrtel har vært ute siden februar med en metatarsalskade for Liverpool. Slovakia tok en sjanse da der allerede brukte han i oppkjøringskampene - men nå ser det ut til at de var heldige med utfallet tross alt.