- Benítez blir presentert i morgen

Massimo Moratti bekrefter at Inter og Rafa Benítez har kommet til enighet, og at spanjolen vil ta over managerjobben i Milano. Rafa presenteres i morgen. Torres og Reina på benken for Spania mot Polen.

Inter bekrefter i kveld på sine nettsider at de har kommet til enighet med Rafa om managerjobben på Guiseppe Meazza, og den tidligere Liverpool-sjefen ankommer Italia for signering og presentasjon i morgen.

- Vi har blitt enige, og har fått plass de siste detaljene. Noen småting skal vi få ordnet før Rafael Benítez i morgen blir presentert som ny Inter-trener, sier den mektige eieren Massimo Moratti til Inter sine offisielle hjemmesider.

Torres og Reina på benken
Spania spiller i kveld sin siste oppkjøringskamp før fotball-VM i Sør Afrika. De møter Polen til landskamp nå kl 21.55 i på Nueva Condomina i Murcia - en kamp som vises direkte på Tv2 Sport.

Vicente del Bosque har valgt ut følgende 11 til å starte kampen: Casillas, Arbeloa, Puyol, Pique, Capdevila, Busquets, Alonso, Xavi, Silva, Iniesta, Villa.

Det var ventet at Fernando Torres ikke kom til å starte kampen, og han er en av 12 spillere på benken. Der sitter også Pepe Reina. Vi kommer til å legge ut en sak etter kampslutt, dersom Torres eller Reina har vært i aksjon.