- Benfica er et godt lag

Liverpools spillere har begynt å fokusere på torsdagens kvartfinale i Europaligaen. Ny drakt offentliggjøres 8.april. Supporter vil at klubben skal etterforskes.

- Benfica er et veldig godt lag. De topper ligaen i Portugal. De har gode spisser, slår Dirk Kuyt fast til Liverpoolfc.tv foran den første kvartfinalekampen mot portugiserne på torsdag.

Ny drakt offentliggjøres 8.april
Liverpools nye hjemmedrakt for sesongen 2010/11, med den nye sponsoren Standard Chartered på brystet, blir offentliggjort torsdag 8.april. Drakten kan allerede forhåndsbestilles både hos Kop Shop og i Liverpool FC sin offisielle nettbutikk. Drakten blir sluppet på markedet i Storbritannia torsdag 6.mai.

Supporter vil at klubben skal etterforskes
Liverpool-supporteren Stephen Horner anmoder den britiske regjeringen om å ta en grundig gjennomgang av de økonomiske forholdene i Liverpool FC. Horner er identisk med mannen som ble skjelt ut etter noter av Tom Hicks jr i en famøs e-mail, noe som resulterte i at Hicks jr trakk seg fra Liverpools styre.

Nå har Horner ifølge Liverpool Echo sendt et åpent brev til den britiske regjeringen, der han oppfordrer politikerne til å granske den finansielle situasjonen til Liverpool FC. En kopi av brevet har også blitt sendt til The Royal Bank of Scotland, Liverpool FC og Rhone-gruppen. I brevet setter Horner fokus på klubbens gjeld, og hevder at situasjonen er "fullstendig uakseptabel".

Horner frykter at Tom Hicks og George Gillett skal få refinansiert gjelden på £237M hos The Royal Bank of Scotland og Wachovia til sommeren, og ber nå regjeringen legge press på RBS slik at eierne ikke skal få gjennomslag for en refinansiering.

Horner oppfordrer også Liverpool-fans til å sende e-mails til banken gjennom facebook-gruppen "Liverpool FC fans in protest against the Royal Bank of Scotland" og forumet på nettstedet The Liverpool Way.