- Bra handling fra Mr Moores

Pepe Reina mener det var en bra handling av David Moores da han skrev brevet til The Times i dag. Blir ikke klubben solgt må man sette seg mindre målsetninger. Kuyt for Nederland. Zigic til Birmingham.

Pepe Reina har som alle andre fått med seg leserbrevet David Moores skrev til The Times i dag, der den tidligere eieren forsøker å sette litt press på de nåværende eierne for å få solgt klubben så snart som mulig. SkySports stilte Reina spørsmål om brevet og situasjonen i klubben da Spania avholdt en pressekonferanse i dag.

- Det var en bra handling fra Mr Moores. Han er bekymret for klubben, og ser etter den beste muligheten. Vi må være optimistiske, og håper det skjer fort, og alt som må skje må helst skje nå.

Hva om det ikke skjer nå?, spurte SkySports sin utsendte da.

- Så lenge vi bygger en konkurransedyktig stall trenger vi ikke frykte noen, men det ser ikke ut som det skjer foreløpig. Vi kan ikke være like optimistiske som vi har vært før de siste sesongene, og må være klare for å sette oss et annet mål for sesongen, avsluttet Reina.

Kuyt for Nederland
Dirk Kuyt startet kampen da Nederland i kveld møtte Mexico til privatlandskamp på Badenova-Stadion i Freiburg. Liverpools nummer 18 startet på høyresiden i angrepet, og kom seg til flere sjanser i løpet av den hele kampen han startet. Nærmest var han med et skudd fra utenfor 16. meteren etter 50 minutter.

Nederland vant til slutt kampen 2-1, etter to scoringer av Arsenals Robin van Persie , og ett av Manchester Uniteds nyinnkjøpte Javier Hernandez.

Zigic til Birmingham
Vi nevnte i går at Nikola Zigic kunne være aktuell i en mulig byttehandel med Riera mellom Liverpool og Valencia. Det blir det nå definitivt ingenting av, ettersom Birmingham i kveld bekrefter å ha hentet den 2.02 meter høye spissen for en overgangssum på £6 millioner.