- Brevet var bare trist

Martin Broughton synes brevet fra David Moores til The Times angående eierskapet i klubben kun var trist fra en mann som prøvde skylde på alle andre enn seg selv. Styreformannen sier det er mange fabrikerte historier i denne bransjen.

I et intervju med magasinet Director forteller Martin Broughton om situasjonen i Liverpool FC. Han tror de nye eierne blir nødt å vinne supporterne og gjøre seg populære.

- Så lenge vi får inn noen fornuftige bud kan vi gjøre en avtale. Vi er ute etter å finne noen rike, men det er også viktig at de kan vinne støtte blant supporterne.

Styreformannen sier at jobben ikke er ulik den han har i British Airways.

- Når det kommer til intensitet er det ikke veldig ulikt British Airways - der hver eneste lille detalj virker til å fascinere pressen. Når det kommer til feilrapportering er det også ganske likt, men det er mer fabrikerte historier. Fotball er en unik bransje. Alltid med fusjon og oppkjøp er det ulike aktører, men supporterne og deres lidenskap gir det en ny dimensjon.

I slutten av mai skrev David Moores et brev til Tony Evans i The Times, hvor han endelig brøt stillheten om hva han synes om klubbens situasjon etter at han solgte til amerikanerne i 2007. Martin Broughton synes bare brevet fra den tidligere eieren var trist, fra en mann som ikke vil påta seg noen skyld.

- Jeg synes det bare var trist. En gammel mann som prøver å rettferdiggjøre noe han selv ser på som en feil, med å skylde på alle andre utenom seg selv. Hvorfor velge å selge? Han solgte for å få mest mulig penger, avslutter Broughton.