- Champions League bedre enn VM

Jamie Carragher mener at Champions League holder et høyere nivå enn VM. Han synes at han besitter brukbar hurtighet. Større press å spille for landslaget enn klubblaget.

Jamie Carragher har både spilt Champions League og VM. Liverpools visekaptein er ikke i tvil om hva som holder best nivå.
- Vi snakker hele tiden om VM er et steg opp for oss spillere, men jeg er enig i det Jose Mourinho sa her om dagen, forklarer Carragher til Daily Mirror.

- Champions League er det høyeste nivået fordi lagene kan gå ut og kjøpe dem de vil. Når det gjelder spillerne på banen, tror jeg Barcelona og alle topplagene i Europa ville ha gitt Brasil og Spania kmap.

- Presset med å spille for landet ditt er mer intensnt enn å spille for klubblaget. De flreste spillerne spiller bedre for klubben sine fordi de er vant til det. Jeg vi si at de siste rundene i Champions League er det beste.

- Men det som er forskjellig er presset ved å spille for landet ditt fordi du går på banen for å representere alle.

- Se på hva som skjedde med Robert Green. Du blir så nøye fulgt. Dersom du gjør en feil som det på klubblaget ditt, vil du ikke få så mye fokus.

Carragher sammenligner Greens keepertabbe med den gangen han scoret to selvmål mot Manchester United.
- Jeg tok noen få drinker den kvelden, fleiper Carragher.

Carragher slet med tempoet mot Ajozy Altidore, men avviser at England har tempoproblemer i de bakre rekker.
- Hver spiller har ulike styrker og svakere. Jeg er absloutt ikke treg, men jeg er ikke den raskeste. Hvis du spiller mot en rask spiss, må du liggere dypere. Hvis det er en treg spiss, så trekker du ut. Årsaken til at jeg og John Terry er på dette nivået er at vi er gode til å lese spille fremfor stor hurtighet.

- Den beste makker jeg hadde i Liverpool var Sami Hyypiä. Han var tregere enn meg og Terry, men det handler om forståelse og komme i riktig posisjon. Vi har spilt mot de beste spissene i verden.

- Det er vanskelig å komme inn som innbytter. Det er noe jeg er ikke er vant til i Liverpool. Men jeg synes jeg gjorde det bra.