- City er favoritter

Jamie Carragher frykter at en god sesongavslutning ikke vil være nok til å sende Liverpool til Champions League neste sesong. Han utroper Manchester C til favoritter i kampen om 4.plassen.

Manchester City og Tottenham ligger foran Liverpool på tabellen, men kampprogrammet til Anfield-klubben virker enklere enn rivalenes. Liverpool møter Birmingham på St. Andrews i dag, men ingen av de fem øverste lagene på tabellen har klart å vinne der denne sesongen.
- Vi må tenke på å vinne hver kamp fra nå og frem til sesongslutt. Selv det er ikke sikkert er godt nok fordi vi ligger litt etter, uttaler Jamie Carragher til Sunday Mirror.

- Folk ser på det gjenstående programmet vårt og tenker at vi har lettere kamper enn City og Spurs. Men jeg ville heller ha vært der de er enn der vi er fordi jeg tror City muligens er favoritter til å ende på fjerde.

- Vi kan ikke tenke på de andre fordi vi må komme oss i en posisjon der vi kan legge presse på dem.

- Det betyr ingenting hvordan de gjenstående kampene ser ut på papiret. Man må vinne kampene. City og Spurs har kanskje tøffe kamper fremover. Men hvem kan si at de ikke vil vinne dem?

- De ligger der de gjør fordi de er to gode lag. Etter min mening er City definitivt favoritter.

- Vi har kommet i brukbar form i ligaen, men å reise til Birmingham er aldri lett. De har en flott sesong under Alex McLeish.

- Vi alle så hvor vanskelig det var for Arsenal på St. Andrews forrige uke. Jeg tror både Manchester United og Chelsea bare har klart uavgjort der også. Så vi reiser dit vitende om at vi må jobbe godt for å få et bra resultatet.

- Birmingham har vært en av overraskelsene denne sesongen. Mange forventet at de skulle slite etter opprykket, men de hadde en flott start. Deretter har de fortsatt.

- De ønsker å forbli på øvre halvdel av tabellen. De vil ønske å få en god avslutning på sesongen.

- Normalt ville uavgjort vært et godt resultat mot et lag som gjør det så bra. Men vi må gå for tre poeng i hver kamp ettersom vi befinner oss i den situasjonen vi gjør.

Carragher vet at Manchester City blir en tøff konkurrent også i årene som kommer.
- City vil bruke penger uavhengig av hvor de havner. Vi kan ikke bekymre oss om hva de kanskje gjør eller ikke gjør. Vi må konsentrere oss om å vinne kamper for Liverpool og havne på fjerde.

- Hvis vi klarer det, så flott. Hvis ikke, så går vi for det igjen neste sesong.