- Cole var briljant

Steven Gerrard mener at Joe Cole vil tilføre Liverpool en ny dimensjon. God stemning i troppen etter Hodgsons ankomst. Tro på suksess denne sesongen. Debutant Cole glad for flott mottagelse av The Kop. Vanskelig ligaåpning.

Joe Cole var involvert i det meste i hjemmekampen mot Rabotnicki. Nyervervelsen fra Chelsea fikk stående ovasjoner av The Kop etter kampslutt. Steven Gerrard mener at hyllesten var vel fortjent.
- Våre supportere betaler mye for å se oss spille god fotball. Jeg synes Joe var briljant i sin første kamp på Anfield, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er sikker på at supporterne vil få se flere triks fra ham i fremtiden. Supporterne herverdsetter Joe som en spiller som kan skape mål og score. De så også en annen side ved hans spill i kveld ettersom hans arbeidskapasitet var fenomenal, og vi trenger mer av det.

- Vi håper dette vil bli en suksessfull sesong for klubben. Jeg er sikker på at Joe vil trives her og ha en stor rolle.

- Jeg vet at Joe nyter sin Liverpool-karriere så langt. Han ønsker suksess, og det gjør vi også. Forhåpentligvis får vi det i fremtiden.

- Jeg synes det var mye positivt å ta med seg fra kampen. Det var bra å spille de minuttene for komme tilbake i full form.

Gerrard føler at det er god stemning i troppen etter at Roy Hodgson tok over.
- Det ble en frisk start da ny manager kom og forventningene økte, men det med rette.

- Vi har en god manager her. Han har hentet inn gode tilvekster til stallen. Forhåpentligvis vil det komme flere. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skal ha suksess denne sesongen.

Liverpools neste kamp er ligaåpningen mot Arsenal 15.august.
- Dte er en veldig vanskelig start fordi Arsenal er et fantastisk lag, men vi spiller hjemme og vi skal gi dem kamp. Vi skal være positive og forhåpentligvis vil vi begynne med seier.

Joe Cole er strålende fornøyd med mottagelsen fra The Kop.
- Det var hyggelig å få en slik mottagelse fra fansen. De ga meg en flott velkomst, sier Cole til Liverpoolfc.tv.

- Det er alltid spesielt å spille på Anfield foran The Kop. Jeg ønsker bare å jobbe hardt for disse supporterne og forsøke å sørge for at vi gir dem noen gode resultater.

- Vi vet at vi fortsatt har mye arbeid å gjøre før vår første kamp mot Arsenal. Vi må komme sammen og fortsette å forbedre oss. Vi har også Fernando, Pepe og andre spillere som har kommet tilbake, så vi kommer til å bli enda bedre.