- Darby er mentalt sterk

John McMahon hyller Stephen Darby for måten han hjalp Swindon Town til playoff-finalen i League One. Reservelagsmanageren mener 21-åringen vil returnere til Liverpool som en bedre spiller.

Stephen Darby scoret på det avgjørende straffesparket i straffesparkkonkurransen mot Charlton på mandag, og sendte dermed Swindon til playoff-finale mot Millwall.
- Han var fremragende. Hvis en kamp noen gang var tilrettelagt for noen, så var den for Darbs, uttaler John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Hans temperament er fantastisk og hans ro ble personifisert ved straffen. Han var rolig og trygg - det var en flott straffe for en back.

McMahon mener straffesparkavslutningen viser hvor sterk forsvareren er mentalt.
- Han er utrolig sterk. Fysisk virker han ikke som den sterkeste, men det er han. Den mentale siden ved Darbs er også utmerket. Han er en tøff karakter.

- Han skal jobbe hardt. Når det blir tøft, har han den mentale styrken til å finne frem enda mer.

- Det har gjort ham godt å gå ut på lån. Vi har fått noen gode tilbakemeldinger om Darbs fra Swindon-manager Danny Wilson.

- Han fortalte oss om hvilken god kar han mener Darbs er utenfor banen og i garderoben, og også hvilken anerkjennelse han har.

- Jeg er så glad for ham, og jeg håper bare han kan gå hen og vinne finalen.

 McMahon er overbevist om at erfaringen har gjort 21-åringen til en bedre spiller foran neste sesong.
- Han vil ha stor nytte av det. Han vil ha nytte av å ha vært i Swindon under Danny, som er en utmerket manager, og spille regelmessig i en høyere divisjon enn reservene. Det er en mye tøffere og mer konkurransedyktig liga.

- Erfaringen fra play-off og det å komme til Wembley, som er en fantastisk arena, vil være nyttig for fremtiden.

- Jeg tror han har gjort fremskritt denne sesongen. Han har den mentaliteten, lysten og lidenskapen til å jobbe hardt, ta smeller og tilbakeslag, og kjempe videre og strebe etter mer.