- Davies er en reell trussel

Roy Hodgson vet godt hvilken trussel Bolton-spissen Kevin Davies kan være for Liverpools forsvar i morgen. Uttrykker også beundring for Jussi Jaaskelainen og Johan Elmander.

Roy Hodgson hentet Kevin Davies for £7M da han var manager i Blackburn. Spissen lyktes dårlig på Ewood Park, men er nå en av Premier Leagues mest respekterte spillere.
- Kevin Davies har gjort det meget bra. Han er en fantastisk fotballspiller, forteller Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han hadde en stygg skade som holdt ham ute av spill i seks måender. Da han kom til oss var han ikke helt bra.

- Det var vanskelig for ham å komme til et lag som slet. Vi hadde mistet noen viktige spillere, og for å være oppriktig håndterte han ikke situasjonen så bra som han burde ha gjort.

- Han vet det, og jeg har fortalt ham det flere ganger etterpå, men det har vært hyggelig å se ham gjenfinne seg selv de seneste fem eller seks årene han har vært i Bolton.

- Mye av Boltons suksess har i stor grad skyldtes det faktum at han har vært en håndfull å hanskes med fremme. Han har scoret mål og skapt så mange scoringer. Han er en spiller jeg har et veldig spesielt åpnet øye for.

- Han ble også kalt inn for England. Jeg gratulerer ham med det fordi fortjener det.

- Det fungerte ikke for ham og meg sammen i Blackburn, men jeg er veldig glad for å se ham gjøre det bra.

Hodgson er også begeistret for Boltons keeper Jussi Jaaskelainen og spissen Johan Elmander.
- Jeg forsøkte å signere Elmander for to år siden, da jeg var i Fulham, men det var ikke mulig fordi ha valgte Bolton i stedenfor.

- På et tidspunkt så det ut som han ikke hadde tatt en god avgjørelse fordi han fikk ikke spille regelmessig i Bolton, men siden Owen Coyle kom til klubben, har han satt sitt preg på laget og spiller bra.

- Jaaskelainen er en utmerket keeper, og han var veldig bra for meg i løpet av min tid med finske landslaget.

- Hvis du skulle finne to navn som har satt sitt preg på Bolton med å gjøre det bra i Premier league, er det Kevin Davies og Jussi Jaaskelainen.