- Den beste kvelden i min karriere

Nathan Eccleston fikk sin sjette opptreden på Liverpools førstelag i går kveld. Alle er innhopp fra benken. Nå beskriver han de 25 minuttene han fikk mot Napoli som den beste kvelden i sin fotballkarriere.

Liverpool lå under 1-0 da 19-åringen entret banen som innbytter for Christian Poulsen. Eccleston inntok en posisjon ute til venstre i angrepsrekka, og var med på å snu kampen.

- Det var spennende å være involvert i en kamp som dette. En kamp som jeg vil beskrive som den største i min karriere så langt, uttaler Eccleston til Liverpoolfc.tv.

- Dette vil jeg gjerne oppleve regelmessig resten av livet! Jeg vet jeg må jobbe hardt, ta hver kamp som den kommer, og opptre som det var min siste. Jeg trivdes virkelig ute på banen. Du må ta vare på alle muligheter du får til å spille på førstelaget, legger han til.

- Jeg liker å tro at jeg tok vare på denne sjansen. Jeg er glad for å ha vært en del av en europacupkveld på Anfield.

Eccleston benytter også anledningen til å skryte av hat-trick-helten Steven Gerrard.

- Stevie lar fotballen tale for seg, noe han har gjort mange ganger både for Liverpool og England. Det er bare en fornøyelse å spille sammen med ham. Ved den siste scoringen demonstrerte han fryktinngytende talent. Han fikk det til å se så lett ut.

- Han begynte på innbytterbenken, men oppmuntret likevel alle lagkameratene før kampen starten. Han er en inspirasjonskilde for meg.