- Det blir vanskelig nå

Benítez tror at Liverpool fortsatt kan ta 4.plassen etter 1-1 borte mot Birmingham, men innrømmer at det blir vanskelig nå. De røde fortjente å vinne. Elendig forsvarsspill ved baklengsmålet.

Steven Gerrard sendte Liverpool i føringen to minutter etter pause, men en svært så umarkert Liam Ridgewell utlignet ved bortre stolpe ni minutter senere. Uavgjort betyr at Liverpool ligger fire poeng bak Manchester City, men har også én kamp mer spilt. Kun fem kamper gjenstår.
- Ja, det er sant at det kommer til å bli vanskelig, men vi må holde det gående. Det er fortsatt mange poeng å spille om.  Vi snakket om kanskje å vinne seks kamper på rad, men vi visste at kanskje kunne ha én uavgjort. Nå må vi vinne fem, uttalte Rafael benítez til Liverpoolfc.tv etetr kampslutt.

- Vi hadde ikke mye rom for feil. Nå har vi enda mindre margin, men slik er fotball, og det avhenger fortsatt av de andre lagene. Vi må ha troen på at vi kan vinne kamper og ha tro på at de kan tape.

Benítez følte at Liverpool fortjente noe som de andre lagene blant topp seks ikke har klart denne sesongen, å vinne på St. Andrews.
- Nei, det er ikke et godt resultat fordi vi fortjente å vinne. Vi hadde en veldig god sjanse i 1.omgang og mange i 2.omgang. Vi visste at det var en vanskelig plass å reise til, men det er synd, spesielt fordi vi fortjente å vinne selv med noen slitne spillere etter torsdagen.

Rafael Benítez var ikke spesielt glad for hvordan Liverpool slapp inn baklengsmålet.
- Når du slipper inn et mål, må du alltid være skuffet, men spesielt dette. Vi forsvarte oss veldig dårlig, svært elendig.