- Det er som en ny start

En smørblid Fabio Aurelio er lykkelig for å ha fått en ny sjanse hos Liverpool, og håper på en god og skadefri kommende sesong i helrødt.

Karrieren til Fabio Aurelio har dessverre til tider kunnet minne om en legebulletin. Samtidig er det mange som liker den teknisk gode forsvareren med den presise venstrefoten. Problemet har vært at hver gang han har greid å trene og spille seg i god form, har den neste skaden aldri vært langt unna.

Etter alle solemerker skal nå brasilianeren være helt frisk og i bra trim, siden medisinsk personell og manager Roy Hodgson nå har gitt grønt lys for å tilby 30-åringen en ny kontrakt. Spilleren som var 110 ganger på banen i løpet av sine foregående fire sesonger på Anfield, er et eneste stort smil etter at han kan fortsette karrieren foran The Kop.

- Dette er som en ny start for meg, sier Fabio til Liverpools hjemmeside.

- Jeg føler meg veldig tilfreds og stolt. Det er som å skrive under for første gang, alt er så forandret at det blir som å begynne på nytt for meg med ny selvtillit og en ny sjef. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra den kommende sesongen.

- Mitt mål er å hjelpe laget til å gjøre det bedre enn forrige sesong. Alt går virkelig bra, slik at jeg tror vi kan få stor fremgang. Vi har fått noen gode forsterkninger til laget.

- Jeg har arbeidet en del for meg selv siden min kontrakt gikk ut og prøvd å holde meg i form under pre-season, slik at jeg mener jeg er i en bra fysisk forfatning.

- Forhåpentligvis får jeg mulighet til å være involvert i kampen mot Mönchengladbach.