- Det forventes for mye

Roy Hodgson mener at det forventes for mye for tidlig av hans nykomponerte Liverpool-mannskap. Manageren mener at de nye spillerne trenger mer tid til å finne seg til rette, og sier at det fortsatt vil ta en stund før laget har «satt seg». Han antyder at Torres, Meireles og Kuyt vil starte mot Utrecht.

Liverpool har kun plukket seks poeng på sine seks første ligakamper, og befinner seg fortsatt helt nede på 16.plass på tabellen.

- Forventningene som stilles til laget er så høye at spillerne vil slite med å innfri dem inntil laget har «satt seg». For meg handler det nå om å benytte visse spillere i visse posisjoner i visse kamper, for å få dem til å bli vant med posisjonen slik jeg ønsker det, uttaler Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Det er spillere som fortsatt føler seg frem til hva det innebærer å være en Liverpool-spiller, og jeg føler meg fortsatt frem til hvor det er best å bruke dem. Jeg tror årets liga blir veldig jevn, legger han til.

- Forståelse og samhandling vil bli bedre jo flere kamper vi spiller. Vi er alle i ferd med å tilvenne oss forventningene som stilles til oss. Alt er fortsatt veldig nytt, vi har mange nye spillere, og det er usikkerhet rundt eierspørsmålet. Vi spiller ikke bra for øyeblikket, og folk sier at det ikke er godt nok. Jeg sier heller ikke at det er godt nok, men dette kunne kanskje forutses likevel.

- Vi kan ikke gjøre mer enn vi allerede gjør, og vi har trolig de mest lidenskapelige og interesserte supporterne i verden. Jeg har stor tro på disse supporterne, og at de forstår hvor vanskelig dette kan være til tider.

- Jeg betrakter meg selv som uheldig, som ikke ledet et lag som vant i helgen. Vi fikk ingen enkel start på sesongen, og den kommende perioden vil være veldig viktig. Det var viktig å slå tilbake etter at vi ble liggende under. Hadde ikke spillerne reagert på dette som de gjorde, kunne vi ha fått en veldig svart dag. Vi viste karakterstyrke og vilje, og spilte til tider veldig god fotball.

Neste kamp for Liverpool er borte mot Utrecht i Europa League på torsdag. Hodgson hinter om at han kommer til å stille med et sterkt lag i Nederland.

- Jeg vurderer å bruke både Torres, Raul Meireles og Dirk Kuyt på torsdag. Jeg tror de er i ferd med å finne tonen seg i mellom. Jeg synes Torres var mye bedre i helgen enn i de første kampene, og det sa jeg da også at han kom til å være. Folk forlangte at han presterte opp mot sitt beste med en gang etter VM, men han trengte kamptrening og tid.

- Han var uheldig som ikke fikk godkjent det som ville ha vært månedens mål helt i starten av kampen ot Sunderland. Han kontrollerte ballen på fantastisk vis, og satte den inn på volley. Men scoringen ble feilaktig annulert for offside.

- Kampen i helgen var kun den andre fra start for Meireles, og Joe Cole fikk også starte enda en kamp. Det var perioder i kampen jeg var fornøyd med. Jeg vet jeg har en stor jobb foran meg. Jeg kan nemlig ikke trylle.