- Det kan gå en stund før de får sjansen igjen

Roy Hodgson er så skuffet over spillerne som tapte for Northampton i går, at det vil gå en stund før han lar de få sjansen igjen.

- Disse spillerne har litt av en jobb foran seg for å komme i betraktning for førstelaget igjen. Det er selvsagt tidlig i karrieren til enkelte av dem. Noen av spillerne vi benyttet i kveld er ganske unge. Men jeg er skuffet over de. Det kunne du se på ansiktet mitt. Jeg forventet ikke at vi skulle tape denne kampen på straffespark. Det er den verste måten å tape på, det kan jeg forsikre dere. Jeg har tapt en UEFA-cupfinale på straffespark, så jeg vet hvor bittert det er. Det er et lotteri, og kan gjøre stor skade på spillere som misbruker sine forsøk, uttaler Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettsted.

- Dette var en enkeltstående kamp. Men en veldig skuffende kamp. Vi har mange kamper foran oss. Jeg forventer at disse spillerne er veldig, veldig skuffet over prestasjonene, og at de lærer av dette. De må slå tilbake, om de skal være Liverpool-spillere. De må reise seg igjen etter hva som forhåpentligvis er bunnen i deres karrierer.

- Dette var altså tredje runde, mot et lag fra lavere divisjoner. Når det ikke ender med seier, er det veldig negativt. Dette er en tung periode, men vi må leve med det og jobbe oss gjennom det. Vi vil overleve dette, og bli bedre. Jeg har lært utrolig mye om mange folk av dette tapet.

- Det er ikke bare jeg som vil være skuffet og oppbrakt etter dette. Flere av spillerne vil også være det.

En som får godkjent for sin innsats av Hodgson, er Jonjo Shelvey, som markerte seg veldig positivt i sitt innhopp i ekstraomgangene.

- Han gjorde det bra da han kom inn i ekstraomgangene, når andre spillere var slitne. Jonjo Shelvey er en spiller med en lys fremtid, men jeg må si jeg ikke er i humør til å snakke om det positive nå.

- Det så ikke bra ut etter at vi ble liggende under, men vi gjorde alt vi kunne for å løfte oss og var litt uheldige som ikke fikk et tredje mål mot slutten, da vi hadde et godt grep om kampen i den perioden. Men begge lag var slitne.

- Supporterne vet jeg tok en sjanse ved å benytte et helt annet lag enn mot Manchester United. Jeg syntes fansen var gode som vanlig, og støtten til laget var utmerket. Jeg tror supporterne ser dette på samme måten som meg. De vil være like skuffet som meg. Det er ingenting jeg kan si som vil få dem til å føle seg bedre. De vil være utrolig skuffet over at vi er ute av Carling Cup, og ikke minst det faktum at vi ble slått ut av et lag flere divisjoner under oss.

- Det eneste jeg kan si er at jeg synes innsatsen var der. Vi tapte ikke fordi vi ikke tok dette på alvor. Vi tapte fordi vi forsvarte oss dårlig ved et par anledninger, og fordi vi ikke brukte ballen godt nok når vi hadde den.

- Vi har 12-13 spillere, om du inkluderer Fabio Aurelio, som ikke spilte i denne kampen, og som er mer kjente navn enn de som spilte. Men sett bort fra dem, er spillerne vi benyttet de vi har. Jeg mente dette var en god anledning for disse til å få vise seg frem på Anfield.

- Northampton var langt bedre enn jeg ventet av et lag på det nivået. Vi må gi dem kredit. Vi visste at de var et ganske bra lag, men med kvaliteten på spillerne jeg mønstret, spillere med både landslagserfaring og Premier League-erfaring, burde vi vært gode nok til å vinne kampen. Men det var vi ikke.

- Vi spilte rett og slett ikke godt nok. Pasningsspillet var for dårlig gjennom hele kampen, samtidig som Northampton jobbet ekstremt hardt. Jeg er sikker på at Northampton føler at de fortjente denne seieren.