- Dommeren hadde ikke valg

Roy Hodgson føler seg skuffet, men sier dommeren tok den rette avgjørelsen da han avlyste kveldens pre-seasonkamp mot Al Hilal.

Liverpools første pre-seasonkamp og første kamp under Roy Hodgson ble i dag avlyst på grunn av overvann på banen. Halvannen time før avspark synes arrangøren banen var så tørr at banen ble vannet - og like etter åpnet himmelen seg. Det var svære dammer på begge sidene, og gresset var ikke mulig å sparke fotball på. Etter en utsettelse og ny inspeksjon kl 19.30 fant dommeren ut at kampen måtte avlyses.

Dermed må Roy Hodgson vente på sin debutkamp som Liverpool-manager til onsdag, når de røde møte Grashoppers.

- Dommeren hadde ikke noe valg. Alle forsøkte veldig hardt å få kampen til å gå som planlagt, men det var ikke mulig. Vi ønsket å spille, og Al-Hilal ønsket å spille - men for å spille fotball må ballen kunne trille skikkelig på banen. Det gjorde den ikke, så det var umulig. Vi forsøkte alt, men du kan ikke kjempe mot været, og selv om kampen skulle ha blitt sparket i gang ville man ikke ha kunnet spilt skikkelig, og jeg er sikker på at kampen ikke kunne ha blitt fullført, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

Manageren forteller at han nå må legge om treningen, etter avlysningen.

- Selvsagt påvirker dette våre forberedelser. Vi skulle spille i dag, og så ha en rolig økt i morgen, men nå blir det trening på søndag i stedet. Jeg er mest skuffet på vegne av supporterne som kom for å se Liverpool spille, men det var ikke noe vi kunne gjøre, avsluttet Hodgson.