- Eierne uenig i synet på Rafa

Tom Hicks og George Gillett skal være delt i synet på Rafael Benítez' fremtid. Gillett vil gjerne vurdere managerens stilling umiddelbart. Tom Hicks ønsker å forholde seg til Rafas femårskontrakt.

Chris Bascombe skriver i dag at George Gillett ønsker at Liverpools styre skal ta opp managerens stilling til vurdering umiddelbart. Tom Hicks mener derimot at klubben skal forholde seg til femårskontrakten som Rafael Benítez signerte i mars i fjor.

Gillett har visstnok blitt nedstemt i en rekke viktige beslutninger også tidligere: fra å skifte ut arkitetene til det nye stadionanlegget i Stanley Park, lengden på managerens kontrakt, posisjonen til tidligere daglig leder Rick Parry og om managing director Christian Purslows rolle bør være midlertidig eller permanent.

- George Gillett tror advarslene om å gi manageren en ny femårskontrakt forrige sesong har vist seg å være riktige. Han føler at han ble presset til å ta en avgjørelse. Laget lider nå av den grunn, uttaler en klubbkilde til Chris Bascombe.

- I det minste mener han at styret burde ha en sunn debatt om managerens stilling, men det er tydelig at Liverpool har kjørt seg inn i et hjørne ved offentlig å påpeke at det ikke engang er oppe til drøfting.