- En drøm å bli linket til Inter

Agenten til Javier Mascherano legger ikke noe skjul på at argentineren gjerne kunne tenke seg å gå til Inter og igjen spille under Rafael Benitez.

- Mascherano har ikke snakket med verken Hodgson eller Liverpool, sier Walter Tamer til Corriere dello Sport. Tamer er agenten til Javier Mascherano.

- Etter VM har han koblet av, men det er klart at han trives med å være et transfermål for toppklubber.

- Forrige sesong, var det europamesterne Barcelona som ønsket ham og nå er det Inter, de regjerende mesterne i Champions League. For ham å bli linket til Inter gir det en magisk smak, en drøm.

- Tenk på det, det sterkeste laget i verden ønsker ham, et lag hvor mange av Mascheranos bekjente spiller og et lag som skal bli ledet av en trener hvis Mascherano har et helt spesielt forhold til.

- Hvis det var opp til Mascherano, ville forhandlingene (med Inter) blitt veldig lette. Han har imidlertid en kontrakt med Liverpool og først må de to klubbene finne en løsning før vi kommer inn i bildet.

- I fjor avslo Benitez et stort beløp budt av Barcelona for spilleren, men dette er et annerledes marked, hevder Tamer.

- Jeg har ikke blitt informert om hvilken prislapp som Mascherano har. Jeg venter imidlertid på en telefon, da jeg er den eneste som er autoristert til å snakke på hans vegne.