- En fantastisk karakter

Pepe Reina var en av få som kom fra kampen på DW Stadium med æren i behold. I dag går Rafael Benítez ut og hyller sin målvakt, som har vært de rødes beste spiller denne sesongen.

Med to måneder igjen av sesongen har man lov til å føle seg skuffet over hva Liverpool-stallen har prestert i 2009/10. En mann som har klart å prestere på sitt ekstremt høye nivå til tross for svake prestasjoner fra andre er målvakt Pepe Reina. At han i forrige uke ble enig med klubben om en ny langtidskontrakt må sies å være en av få gode nyheter så langt denne våren.

Rafael Benítez skryter i dag igjen av sin målmann.

- Pepe er den som står nærmest mot supporterne på banen. Han hører hva de sier, vet hva de tenker, og du kan se lidenskapen hans i måten han spiller på. Han er en fantastisk karakter, og er så stolt over å være her. Han har en sterk mentalitet, og du kan se det på måten han oppfører seg i garderoben og rundt på treningsfeltet. Han er en som alltid ønsker det beste for laget, sier Rafa til Liverpool Echo.

- Jeg synes han har spilt veldig bra, og vi er fornøyd med han. Han er en topp målvakt, og har brutt mange rekorden siden vi kjøpte han fra Villarreal. Vi er glade for at han er her hos oss.

Pepe Reina har spilt samtlige Premier League-kamper for Liverpool denne sesongen, og med Petr Cech skadet ligger han an til å vinne sin fjerde Golden Glove på fem sesongen. Fjorårets Golden Glove røk i siste serierunde da Robbie Keane reduserte for Tottenham på Anfield. Så langt har Reina holdt nullen tolv ganger denne sesongen.

- Pepe vil fortsatt forbedre seg. Når du snakker om målvakter som spiller for topplag, så har de ikke så veldig mye å gjøre i løpet av en kamp. Det som skiller dem er at de er kapable til å gjøre viktige redninger etter ha vært lite involvert, og det ser vi Pepe gjøre ofte.