- En flott følelse

Dirk Kuyt er glad for å ha nettet 50 mål for klubben. De røde er ubeseiret på syv ligakamper, og nederlenderen mener det er tegn på at laget begynner å finne formen. Sammy Lee fyller år.

Ifølge Dirk Kuyt beholdt Liverpool troen på seier selv om de ble redusert til ti spillere. De røde er nå ubeseiret i syv ligakamper på rad, og Dirk Kuyt håper at det er tegn på at laget begynner å finne formen. Nederlenderen er dessuten meget glad for å ha nettet sitt 50.mål for klubben.

- Det er en flott følelse. Jeg er virkelig glad å ha scoret 50 mål for klubben, spesielt etter en kamp som denne, uttaler Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Men jeg synes ikke det spiller noen rolle hvem som scoret, bare at vi fikk seieren.

- Jeg synes vi viste at vi hadde troen da vi var ti spillere. Det kommer av selvtilliten vi har bygget opp i de seneste kampene. Vi måtte tro at vi fortsatt kunne vinne kampen, og det gjorde vi.

- Fra de seneste syv kampene har vi tatt 17 poeng og holdt buret rent seks ganger. Så dere kan se av resultatene at vi spiller bedre og selvtilliten er på vei opp.

- Nå må vi holde det gående og sørge for at vi er klare til neste kamp mot Arsenal. Det var en enorm seier. Vi skal nyte seieren. Men deretter må vi fokusere på de neste to kampen som er veldig, veldig viktige. Vi må vise at vi virkelig er tilbake i vår beste form.

Sammy Lee har bursdag
Assistentmanager Sammy Lee fyller 51 år i dag. Liverpool.no gratulerer.